فهمیدنش باعث آزار و اذیتم میشد بنابراین سعی میکردم نشنوم
خودشون حل کردن
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرکدوم اومدن نشستن بد اون یکیو گفتن بگو برین رودررو بگین یابگو بذارگوشیرو بذارم رواسپیکر که بی واسطه حرفاتونوبشنوه.مگه همینونمیخاین😈
.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
منم الان 13ماهه عقدم خدابخاد دوسه ماه دیگه عروسی میکنیم از الان خواهرشوهره هرچی به ضرر خودشونه وخرج داره میگه رسممون نیس . تلویزیون و بوفه با داماده میگه رسم نداریم منم نمیبرم اعصابمو نمیخام خراب کنم سر تالارم خدا رحم کنه به تفاهم برسن خانواده ها
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من کلا اعصاب و روانم قاطی بود تازه 5 سال عقد بودم خیلی بد بختی کشیدم
اوخی چه سخت من ۲ساله عقدم دیگه دارم دیووونه میشم دوری خیلی سخته لامصب مخصوصا که ما توی یه شهر نیستیم دیگه کم اوردم دوس دارم الن توی خونه خودم باشم ولی با این شرایط...
خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
خانواده ها اگه دخالتی نمیکردن چقدر زندگی خوب میشد من هیچی از روزای قبل ازدواج رو هیچ وقت فراموش نمیکنم هیچ زنی نمیکنه مادرشوهرم شصت سالشه همش میگه من زیر لفظی نداشتم هیچ وقت یادش نمیره