2777
2789

سلام خانمای خوشگل. من دوماهه زایمان طبیعی کردم. شیرخودمم میدم. وزن قبل بارداریم ۶۴ بود و روز زایمانم وزن ۷۷ بود یعنی ۱۳ کیلو اضافه وزن داشتم. دخترم که بدنیا اومد. شدم ۷۲ کیلو. چندروز پیش دخترمو بردم واسه واکسنش خودمو وزن کردم ۷۳ بودم😭😭😭😭😭. چکار کنم وزنم بیاد پایین. اینم بگم خیلی تندتند گشنم میشه. هرکسی تجربه ای دارم ممنون میشم راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم مثل تو بودم دقیقا خود به خود لاغر شدم با شیر دادن

نگران نباش اگه بعد از دوسالگی اضافه وزن داشتی رژیم بگیر

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من کار خاصی نکردم.یهو سی سه کیلو ورن کم کردم.عین بادکنک که بادش خالی میشه شدم افتضاح.فقط وحشتناک پیاده روی میکردم.طبیعی زایمان کردم ی پنجاه روز مداوم هم خونریزی داشتم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

چون شیرمیدی نبایدرژیم بگیری فقط ورزش بکن تردمیل برو

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

مامان من وقتی به داداشم شیر میداد خیلی لاغر شده بود، از ماه اخر بارداریش تا اخر شیر دادنش هفده کیلو کم کرده بود

بالاخره من ماندم و من، من از من رنجیده است، هیچ کس نیست برای پادرمیانی

بیخیال نگران نباش شیردهی کم کم وزنتو میاره پاین این گرسنگی هم واسه ملتی ویتامینه اگه میخوری..اصلا به فکر رژیم نباش که شیرت کم میشه و بدنت داعون فعلا بخور و بچه شیر بده فکرشم نکن 

من خیلی خوب وزن کردم بعد از زایمان ببین الان که بچت کوچیکه نمیتونی رژیم بگیری ولی سس و نوشابه و تنقلاتو کلا حذف کن. سعی کن بیشتر غذاهای کبابی و بخارپز بخوری، فعالیت داشته باش هرچند کم مثلا همیشه به جای آساسنور از پله برو رعایت همین چیزای کوچیک به من که خیلی کمک کرد

خدایا هزار بار شکرت

یا خدا ...منم ۶۴ کیلو بودم الان وارد ماه ۶ شدم ۷۰ کیلوام از الان ب بعد افزایش وزنم زیاد میشه تا ۷۷ و ۸۰ میرم...امید به کم کردن بعد زایمان بود که این تاپیک و دیدم...

خداحافظ ای دوران باربی بودن

خداحافظ ای دوران خوشتیپی

خداحافظ ای باکلاسی

سلام به چاقی و زشتی

سلام به قناصی 

سلام به داغونی و مورد تمسخر قرار گرفتن

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من خیلی خوب وزن کردم بعد از زایمان ببین الان که بچت کوچیکه نمیتونی رژیم بگیری ولی سس و نوشابه و تنقل ...

چقد وزن کم کردی و اینکه تا چندماهگی نینی وزنت اومد پایین. من تحرکم زیاده

من کار خاصی نکردم.یهو سی سه کیلو ورن کم کردم.عین بادکنک که بادش خالی میشه شدم افتضاح.فقط وحشتناک پیا ...

چند کیلو اضافه وزن داشتی. من بخاطر دخترم اصلا بیرون نمیتونم برم. فقط کار خونه زیاد میکنم. تحرکم همونه