2777
2789

اگه یکی رو مدام تو خواب ببینی یعنی چی ؟هفت هشت سالیه یکی توخوابم میاد همش من اصلا بهش فکر نمیکنم نمیدونم چی میخواد از جوونم 😃

اقا هستن اونی ک ب خواب شما میان؟ احتمالش میره ک بهتون علاق داشته باشه؟

.اونی که میبینم پسرخالمه من پنج سالی میشه که ازدواج کردم.همش میگم منکه دینی هم ندارم بهش تقریبا هفت هشت سالی هم هست که ندیدمش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چمیدونم این خواب هام خیلی رو اعصابمه البته جدیدا درگیر کرده فکرمو .با خودم میگم حتما دلیلی داره که چ ...

نه بابا چ اهمیتی داره وقتی دینی هم ب گردنتون نداره ذهنتونو درگیر نکنین

مرا عهدیست با جانان...
نه بابا چ اهمیتی داره وقتی دینی هم ب گردنتون نداره ذهنتونو درگیر نکنین

همش فکر میکنم شاید غیبتش رو کردم یادم نمونده .تومجردی دختری نبودم که با پسرا راحت باشم درکل حرف نمیزدم باهاشون 

همش فکر میکنم شاید غیبتش رو کردم یادم نمونده .تومجردی دختری نبودم که با پسرا راحت باشم درکل حرف نمیز ...

اگه بخاطر غیبت باشه ک هرشب باید خواب 72 ملت رو ببینه ادم  

مرا عهدیست با جانان...
والا     ولی همون احتمالا بهتون فکر میکنه

اخه کلا جریان داره خواهرم با برادرش ازدواج کرد بعد تو عقد جدا شدن بعد از اون دیگه رابطمون قطع شده با اونا چند سالی هست ندیدمش .فقط شنیدم دوتا برادر هنو ازدواج نکردن فک کنم اشتباهی تو خواب من میاد شاید از دست کسه دیگه ناراحته ادرس اشتباه بهش دادن 😂😂😂