2777
2789
عنوان

خانمای باردار و باتجربه خواهش میکنم بیاین کلافم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 28 پست
شدید نیس فقط مال دو شب پیش شدید بود که به نیم ساعت نکشید رفع شد.آخه الان برم نشون میده؟

مهم نیست که جنین رو نشون بده مهم اینه که یه موقع خارج رحم نباشه یامشکل دیگه ای نباشه البته اگر دردت زیاد نیست نرو ولی کلا برو تحت نظر یه دکتر اون راهنماییت میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انضات بی نظیره

ممنون گلم😘

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزيزم من اخرين پريودم شش ابان بود بتام كم بود بايد تكرار كنم انشاالله هنوز دكتر نرفتم 

فقط كمردرد دارم و گاهي شكمم تير ميكشه كه اكثرا ميگن طبيعيه ايشالا هفته اينده ميرم دكتر بتام  كمه سن جنين كمه بعد از تخم گذاري گرفته انگار

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

شما سونو رفتی؟

نه دكترم و سونو نرفتم با يه روز تاخير بي بي زدم دوتا مارك مختلف هاله انداخت رفتم ازمايش بيتام ٤١ بود گفت سن جنينت كمه اچند روز بعد بتاتو باز ازمايش بده ببين دو برابر شده يا نه كه ايشالا پنجشنبه مسرم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

نه دكترم و سونو نرفتم با يه روز تاخير بي بي زدم دوتا مارك مختلف هاله انداخت رفتم ازمايش بيتام ٤١ بود ...

انشالله باخبرای خوب میای

مرسی که درخواستمو قبول کردی میتونیم چون باهمیم سوالای بارداریو از هم بپرسیم

انشالله باخبرای خوب میای مرسی که درخواستمو قبول کردی میتونیم چون باهمیم سوالای بارداریو از هم بپرسی ...

اره عزيزم چرا كه نه

دنبال یه دکتر خوبم  که هم جا دولتی بشینه  هم مطب اکثرا دکترای خوب و معروف فقط مطب هستن صبحا هم بیمارستان خصوصی هستن زود زود نمیان دولتی

ولی  دو سه تا دکتر خوب پیدا کردم  که هفته ای یبار صبح میان  بیمارستان تامین اجتماعی میشینن  رایگانه دیگه چون بیمم

اینجوری یوقتی  صبح میری پیشش رایگان

یوقتی هم عصر  میری مطب ۴۰ تومن میدی  

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه