سلام خانوما من الان 14 هفته هستم ویارم هنوز رفع نشده میشه حداقل بگید باید چکار کنم ترش شدن معدم بهتر بشه خیلی چیزهایی که دوست دارم به خاطر معدم نمیتونم بخورم.
شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد میزند: عاشقتم♥💍🙊🙈. که را ببینم وقتی هرجا را مینگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید میاندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
تکونشو نه حس نمیکنم اره رفلاکس دارم شکم اصلا ندارم شما چی داری چند کیلو اضافه کردی من به خاطر ...
من خیلی شکم دراوردم.... سابقه ی دوقولویی داریم ... شوهرم میگه نکنه دوقولو باشه اصلا اونقدر شکم دارم که نفسمو نصفه میکشم پوستم کش میاد من توی این یه ماه اخیر یک کیلو اضافه کردم... همش میخورم و هرازگاهی بدنم تیر میشکه مثلا پاهام .. استخون گردنم سرم گوشم
بعدم چیزی ک اذیتم میکنه اینه که من با دهنم نفس میکشم ازبچگی اینطوری بودم.. الان باورت نمیشه لبمو تر کنم توی پنج تا دم وبازدم خشک میشه دهنم تا حلقم... باید همش اب بخورم شبا هزار بار بیدار میشم یکی بهم گفت خوب نیست این همه ای خوردن دیشب موقع نماز و امروز حس کردم یه تکونی زیر نافم بود.. نمیدونم باد معده بود یابچه دیشب سمت چپ پایین امروز بالا سمت راست
شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد میزند: عاشقتم♥💍🙊🙈. که را ببینم وقتی هرجا را مینگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید میاندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.