2777
2789
عنوان

یکی بیاد دلداریم بده ...

330 بازدید | 11 پست

خانوما خیلی دلم میخواد یه بچه تو زندگیم باشه چون بچه اخر خانواده هم هستم همه منتظر یه عضو جدید و فسقلین ولی منو همسرم علارغم میلمون به خاطر شرایط مالی و اینکه امکان داره از ایران بریم تصمیم گرفتیم فعلا بچه دار نشیم .

نمیدونم چجوری دلمو اروم کنم همش تو اینستا عکس بچه هارو میبینم و مطالب بارداری رو دنبال میکنم دلم آب میشه 

چیکار باید بکنم ؟؟؟ 😔😫😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرج رفتن به این اسونیم نیستا😅 تکلیف خارجتونومعلوم کنید سریع برید سراغ نینی حیفه که نینی نیارییییید ...

یکی از ترسام همینه که تو اون غربت و دست تنهایی چیکار کنم از طرفی میگم الان بچه باشه دست و پامون رو میبنده 

وای تورو خدا ؟ آش دهن سوزی نیست ؟؟؟؟

نمیگم زیبا نیست صد البته که تجربه شیرینیه اما به وقتش بچه هزار و یک دردسر داره بعد که مادر شدی به این روزات میخندی که چقد حرص خوردی 

یکی از ترسام همینه که تو اون غربت و دست تنهایی چیکار کنم از طرفی میگم الان بچه باشه دست و پامون رو م ...

واقعا فکر میکنی مشیت خدا با بچه و بی بچه تغییر میکنا؟🤔اگر قرار بر رفتنون باشه با بچه خدا درستش میکنه اگر نرفتنتون باشه نمیرید دیگه

من و همسرم هر دومون اپلای داشتیم برای دکترا...با فاند تحصیلی...همه چیز درست بود من یهو باردار شدم🙃 اصلا فکرشم نمیکردم....دیگه نشد....بعدا فهمیدم که چه خوب شو نرفتم چون یه نوقعیت عالی برامون اینجا پیش اومد و خدا جون با بارداری من سنگی انداختن برای رفتنمون که یه موقعیت بهتر اینجا برامون پیش بیاره👍 خودتو بسپار به خدا