2777
2789

40 روز سوره یاسین رو همراه 14 صلوات قبل و بعد به نیابت از امام زمان(عج) بخونید هدیه کنید به حضرت زهرا(س). بعد نماز صبح بخونیم بهتره. ان شاالله حاجت رواشین. ختم قرآن هم عالیه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

سوره یاسین برای حاجت روایی بخصوص روز جمعه
دعای مقاتل ابن سلیمان تو مفاتیح الجنان هم عالیه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی تاپیک خوندم نوشته بود هرصبح یک صفحه قران با معنی بخونید بعداز چهل روز میبینید ک گره های زندگیتون ک ...

هرروز نه ولی هروقت بتونم قرآن میخونم خودمم به اینکه قرآن خیلی گره گشاهست اعتقاد دارم ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

خواهش میکنم. یادم رفت بگم قبل از هر ختم و چله ای نماز اول وقت معجزه اس. خوشبختی هر دو دنیا توش هست. التماس دعا

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸