2777
2789
عنوان

مقدار و میزان شیردهی به نوزاد

1329 بازدید | 38 پست

خواهشاً هر کسی میدونه راهنمایی کنه

نوزاد سه ماهه چندبار در شبانه روز و چند دقیقه شیر میخوره

پسرم کلاً ۵بار اونم ۴تا ۶ دقیقه شیر خودمو میخوره هر کاری میکنم بیشتر نمیخوره و گریه میکنه حتی شب ها هر دو ساعت آروم میگیرمش زیر سینه ولی لباشو سفت میکنه و نمیخوره

دوبار هم در روز شیر کمکی بهش میدم 

دکتر گفت وزنش زیره منحنیه😢😢😢

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستنی بخور  شیرت خوشمزه بشه...و اینکه  شیرخشک میخوره  کم کم  سینتو  ول میکنه   چندکیلوعه مگه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
خب شاید شیرتو دوست نداره ،شیرخشک رو چطور میخوره؟

میشه بچه شیر مامانشو دوست نداشته باشه؟!

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
خب شاید شیرتو دوست نداره ،شیرخشک رو چطور میخوره؟

با قطره چکون بهش میدم اونم به زور ۶۰سی سی میخوره
البته شیرخشک کامفورت میخورد که تلخه🥴 تازه شیر خشک جدید بهش داده که طعمش شیرینه ولی بازم تمایلی نداره باید با جغجغه یا عروسک حواسشو پرت کنم تا بخوره

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
شیرت خوبه؟

یه بار دوشیدم شد ۳۰ سی سی،بیشترش آبه ولی گذاشتم یخچال روش چربی بست

هر دوساعت ۲۰دقیقه.پسرتون به دنیا اومد چند کیلو بود الان چند کیلوئه؟

۳۳۰۰ بود الان شده ۵۵۰۰

با قطره چکون بهش میدم اونم به زور ۶۰سی سی میخوره البته شیرخشک کامفورت میخورد که تلخه🥴 تازه شیر خشک ...

شیر خشک کامفورت خیلی بده آره ،کدوم شهری ؟ شهرتون هواش آلوده ست؟ بچه های بخاطر آلودگی هوا سه روزه کم میخورن.آخر هفته فرار میکنم جای خوش آب و هوا

۳۳۰۰ بود الان شده ۵۵۰۰

خوووبه که بابا 

پسر من ۴ ماهگی ۵۵۰۰ بود

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بستنی بخور  شیرت خوشمزه بشه...و اینکه  شیرخشک میخوره  کم کم  سینتو  ول میکن ...

شیرخشکش تلخه، شیر خودم شیرین تره 

از هر.دوش تست کردم😁

خب چکار کنم گشنه نمونه؟

خوووبه که بابا  پسر من ۴ ماهگی ۵۵۰۰ بود

میگه باید حداقل ۶ کیلو باشه قدشم ۶۲