2777
2789
اتفاقا انتی بیوتیک خوردم و کلی مسکن چون از هفته پیش بخاطر بلند کردن بار سنگین کمرم گرفت و تا الان ...

اره احتمالا از اوناس من خودم اصلا سابقه نداشت عقب بندازم ماه پیش ازیترو خوردم و عقب انداختم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عوارضشه طبیعیه ولی من که میخورم به موقع پریود میشم فک کنم برا دم کرده رازیانس که میخورم

اره احتمالا

من اولین باره که خوردم

از دیشب دم کرده تخم شوید و سیاهدانه و مریم گلی و بومادران قاطی میکنم میخورم

دوستان گلم لطفا حواستون به قرص هاي اورژانسي باشه من همون روز خارجيشو خوردم و الان سه ماهه هستم😀

من موقه تخمک گذاریم رابطه داشتیم محافظت نشده بعد چند ساعت قرص خوردم و همون شب باز رابطه محافظت نشده داشتیم 

حامله نشم

دوستون دارم خانواده عزیزم.همسر عزیزم نمیدونم چرا بی تو نمیتونم تو منو جادو کردی  تورو خدا برا زندگیم دعا کنید ک همیشه خوشبخت باشم برام صلوات میفرستین؟؟

[QUOTE=114088030]من موقه تخمک گذاریم رابطه داشتیم محافظت نشده بعد چند ساعت قرص خوردم و همون شب باز رابطه محافظت نشده ...[/QUOTE]

بگير نگير داره من يه چند باري خورده بودم اثر كرد ولي اين اخريه از دستم در رفت و اثر نداشت

بعد چن وقت بزرگ میکنه 

من رو دکتر بخاطر کیست فیبروم داد رازیانه و انیسون و تباشیر گف قاطی کن تا 2 ماه ماهی 5بار بخور ولی سر جمع من 7یا 8بار خوردم بزرگ شدن

دوستون دارم خانواده عزیزم.همسر عزیزم نمیدونم چرا بی تو نمیتونم تو منو جادو کردی  تورو خدا برا زندگیم دعا کنید ک همیشه خوشبخت باشم برام صلوات میفرستین؟؟
چه قرصی مصرف کردی؟ به چه صورت؟ و اینکه چند ساعت بعد نزدیکی مصرف کردین؟ 

قرص اوسیز 75 میلی

4 ساعت بعد نزدیکی هردوتا رو باهم خوردم

البته همه اسپرم رو خالی کردم و کاملا شستشو دادم خودمو

[QUOTE= 114088030 ]من موقه تخمک گذاریم رابطه داشتیم محافظت نشده بعد چند ساعت قرص خوردم و همون شب باز ...

اخی عزیزم

اونایی ک پریود نامنظم دارن رازیانه دم کنن بخورن عالیه تازه سینه هارم بزرگ میکنه من سینه هام سایزشون ...

من پریودیم اصلا نامنظم نیس

نمیدونم چرا این لعنتی بام اینکارو کرده

دکترم میگفت فقط درمواقع ضروری بخور چون خیلی قویه

دوستان گلم لطفا حواستون به قرص هاي اورژانسي باشه من همون روز خارجيشو خوردم و الان سه ماهه هستم😀

وای الکی نگو

شاید بخاطر رابطه دیگه باردار شدی

شاید اون رابطه ای که قرص خوردی دلیل حاملگیت نبوده