2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عوارضشه طبیعیه ولی من که میخورم به موقع پریود میشم فک کنم برا دم کرده رازیانس که میخورم

دوستون دارم خانواده عزیزم.همسر عزیزم نمیدونم چرا بی تو نمیتونم تو منو جادو کردی  تورو خدا برا زندگیم دعا کنید ک همیشه خوشبخت باشم برام صلوات میفرستین؟؟

اونایی ک پریود نامنظم دارن رازیانه دم کنن بخورن عالیه تازه سینه هارم بزرگ میکنه من سینه هام سایزشون بزرگ تر شده بود خودمو شوهرم ترسیدیم ک نکنه باردارم بعدش فهمیدم برا ای دم کردس ک اینجوری شده

دوستون دارم خانواده عزیزم.همسر عزیزم نمیدونم چرا بی تو نمیتونم تو منو جادو کردی  تورو خدا برا زندگیم دعا کنید ک همیشه خوشبخت باشم برام صلوات میفرستین؟؟
احتمالا سرماخوردگی چیزی نداشتی ک انتی بیوتیک بخوری من دوستم ماماس بهم گفت بخاطر انتی بیوتیکا نشدی هن ...

اتفاقا انتی بیوتیک خوردم

و کلی مسکن

چون از هفته پیش بخاطر بلند کردن بار سنگین کمرم گرفت و تا الان کلی ایندومتاسین و ایبوبروفن و ناپروکسن و کدئین خوردم

ممکنه بخاطر اینا باشه?

نوک سینمم یکم بزرگ شده

فک کنم هورمونا کلا بهم ریخته

بچه ها ببخشید طرز استفاده از قرص اورژانسی چطوریه؟ چندتا و چندروز باید خورد؟ بعد همون ال دی میشه؟ مار ...

بعد رابطه پیشگیری نشده میخوری تو بعضی بسته ها 1هست و باید هرچه زود تر بخوریش که بیشتر اثر کنه تو بعضیا دوتا که یکیشو زود میخوری یکیشو 12ساعت بعد داروخونه که بری بگی قرص اورژانسی میخوام خوش میده بها فرقی ندارن