الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونایی ک پریود نامنظم دارن رازیانه دم کنن بخورن عالیه تازه سینه هارم بزرگ میکنه من سینه هام سایزشون بزرگ تر شده بود خودمو شوهرم ترسیدیم ک نکنه باردارم بعدش فهمیدم برا ای دم کردس ک اینجوری شده
دوستون دارم خانواده عزیزم.همسر عزیزم نمیدونم چرا بی تو نمیتونم تو منو جادو کردی تورو خدا برا زندگیم دعا کنید ک همیشه خوشبخت باشم برام صلوات میفرستین؟؟
بچه ها ببخشید طرز استفاده از قرص اورژانسی چطوریه؟ چندتا و چندروز باید خورد؟ بعد همون ال دی میشه؟ مار ...
بعد رابطه پیشگیری نشده میخوری تو بعضی بسته ها 1هست و باید هرچه زود تر بخوریش که بیشتر اثر کنه تو بعضیا دوتا که یکیشو زود میخوری یکیشو 12ساعت بعد داروخونه که بری بگی قرص اورژانسی میخوام خوش میده بها فرقی ندارن
دوستون دارم خانواده عزیزم.همسر عزیزم نمیدونم چرا بی تو نمیتونم تو منو جادو کردی تورو خدا برا زندگیم دعا کنید ک همیشه خوشبخت باشم برام صلوات میفرستین؟؟