یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب خوبه دیگه فولی های خوبی هم داری انشاءالله این ماه باردار میشی دارو مصرف کرده ای ؟؟؟
نزدیکی داری یا انتقال
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
همه چی خوب وعالیه فولیکولتم سایزش عالیه جواب عکس رنگیت هم خوبه ولوله هات بازن مشکلی نیست گلم& ...
ممنون گلم
عکس رنگی دردش همون لحظه ای ک ماده حاجب رو تزریق کرد درد داشت ولی چون ب من امادگی نداد ی داد بلندی زدم 😆😆
ولی دردش قابل تحمل مثل درد پریودی فقط دفعه اولی ک ماده حاجب میزنه کمی درد داره ولی درد وحشتناکی نیست میتونی تحمل کنی ما زنا قوی هستیم من بعدش خونریزی داشتم کمی