2777
2789
عنوان

آیا اینکارو بزارم شوهرم انجام بده یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 48 پست

بره پخش کارکنه.شوهردوستم باپراید کیک واینامیبره مغازه ها

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار بنده خدا بره کار کنه...بدبینی را بذار کنار اذیت میشی...مردها بخوان یه کاری بکنن می کنن ..ربطی ب ...

هرکاری کرده ناراضی نبودم .این یکیو نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم

وااا خوب بزار بنده خدا کار کنه چرا بدبینی اینقد شوهرمنم با دوستام صمیمی میشه ولی هم ب دوستم اعتماد دارم به شوهرم هزار برابر دوستم اعتماد دارم اصلا برام مهم نیس یذره بگو بخند کنن چقد حساسین 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
شوهراتون برای کار از شما اجازه میگیرن؟😯😯😯 من ۱۰ساله به شوهرم میگم دوساعت زودتر بیا خونه من میگم ...

هنوز بهش نگفتم .بگم باید باز بیکاریشو تحمل کنم .ولی از شوهرم میترسم 

خانمی ها تورو خدا یکی ک تجربه داره جوابمو بده  سه روزه سرما خوردگی شدید خوردم تب و اب ریزش شدید دارم 

از ی طرفی اقدام ب بارداری کردم امروزم یه روز از موعد پریودم میگذره و من پریود نشدم بی بی گذاشتم منفی بود 

میترسمم امپول بزنم یا قرص بخورم میگم شاید باردار باشم 

فقط شربت میخورم ..کمر درد شدید دارم دل درد نوک سینه هامم درد میکنه  باید چند روز از پریودی بگذره جواب بده ؟؟؟بخدا دارم از این تب و لرز میمیرم

همین که فکر میکنی همسرت پا میده یعنی جدب این قضیه ..به وفاداری همسرت فکر کن..بذار وفاداریشو جذب کنی

اینهمه آدم اعتماد کردن و آخرشم خیانت دیدن

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چون زیاد با خانوما معاشرت نداره .مثلا دوستای منو میبینه دستو پاشو گم میکنه زود صمیمی میشه .بعد ک میر ...

نمیدونم باز خودت بهتر میشناسیش ولی زیاد حساسیت نشون نده.توکل بخدا بسپار به خودش تا هر چه صلاحه همون بشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
اره خب واقعا باید ترسید.من شوهرم تو پادگانه باز میترسم😑

تو پادگان پرنده ماده هم حضور نداره 😐البته مواظبش باش  رفیق بازی نکنه ما یه فامیل داشتیم نظامی بود با بالا دستیش گرم گرفته بود دو سه بار رفته بود خونه اش عاشق دخترش شده بود زنشو طلاق داد 😑

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
آها فکر خوبیه ولی نمیدونیم از کجا شروع کنیم اطلاعات داری راجبش؟

فک کنم بایدبره ازشون بپرسه ازمغازه دارها..تودیوارم بعضی وقتا اگهی میزنن..کدوم شهرین؟

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

جالبه من کلا ادم حساس و مشکوکی هستم اما گاهی شوهرم میره اسنپ تا حالا اصلا با اون مشکل نداشتم.

هیچ فکرشو نکرده بودم ممکنه زن خراب سوار بشه الان گفتی نگران شدم🙊

البته یه داماد داریم 10 ساله تاکسی داره اصلا راه خطا نرفته شاید واسه اونه

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
وااا خوب بزار بنده خدا کار کنه چرا بدبینی اینقد شوهرمنم با دوستام صمیمی میشه ولی هم ب دوستم اعتماد د ...

خب دوستام اهل صمیمی شدن نیستند .این میاد یهو وسط ما میشینه .واقعا نمیتونه با کسی برخورد کنه.قبلا پیش اومده رفته مسافر کشی خانومه بهش گفته شوهرم ۱ ساله نیست بیا بریم خونم شوهرم میگ نرفتم.من مطمئنم سر خجالتیه ک نسبت ب زنا داره نرفته و اینک یکم دوسم داره .ولی بازم میترسم