شوهرم مدتیه بیکاره ،قراره جا ب جا شیم بریم جای ارزون تر ک اجاره ندیم ،با پول پیش خونه شوهرم ی پراید بگیره مسافر کشی کنه،۱۰ ساله داریم زندگی میکنیم تا الان بهم خیانت نکرده ولی همچین بدشم نمیاد اگ یکی پیله اش بشه شاید بره ،مثل همه ی مردااااا، با این اوصاف بزارم بره اسنپ کار کنه ؟نگرانم میترسم اخه خیلی دیدم یکیشم دوست خودم ک ب خاطر ی کرایه تاکسی ب مرده ک قیاقه هم نداشته نخ داده ،بی پولی بیکاری همه چیشو دارم تحمل میکنم این یکیو تحملشو ندارم .از ی طرفم اگه اینکارو نکنه بازم همچنان بیکاره کار دیگه ای از دستش بر نمیاد .موندم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
جالبه من کلا ادم حساس و مشکوکی هستم اما گاهی شوهرم میره اسنپ تا حالا اصلا با اون مشکل نداشتم. هیچ ف ...
نمیخوام نگرانت کنم ولی شوهرم چند سال پیش شاید هرزگاهی واس پول بنزین میرفت مسافر کشی اونم با پیکان.روزی ی چیزی تعریف میکرد.ی بار میگفت دختره گفته وای اهنگو واسم بفرست یا هی بزاری پخش شه خیلی دوسش دارم .حالا درسته چیز خاصی نگفته ولی شوهرم چرا انقدر تحت تاثیر قرار گرفته ک مونده تو ذهنش.😐یا ی بار ی خانومرو سوار کرد میگ وقتی رسیده دم در گفته بیا بریم خونمون من تنهام شوهرم ۱ ساله نیست .آخرشم کرایه شو نصفشو داده گفته بقیشو بیا بعدا بگیر
نزار گلم. مجبورش کن دنبال کار بگرده تو این مدتم از خانواده ها بخصوص خانواده خودش کمک بگیرید. اما اگر یه درصدم فکر میکنی بدش نمیاد راهشو ببند. منم همسرم میخواست مغازه لوازم یدکی بزنه یکسال دنبال مغازه خالی میگشت چون هم شغل خاصی بود باید تو جای مشخصی مغازه گیر میآورد که خیلی سخت بود. دوستش خیلی زیرپاش نشست که لوازم آرایشی بزن اما با وجودی که خیلی بهمون سخت گذشت در حدی که پول یه نون بربری هم نداشتم و میدونستم که اهل خیانت نیست بازم مصرانه اجازه ندادم. حتی اگر مردت بهترینم باشه اینقدر این دوره زنا و دخترای بد زیاد شدن که بالاخره یکیشون کار دستت میده.
ن اصلا اهل رفیق نیست.حتا تو خونه سازمانی نموندیم فقط بخاطر اینکه از رابطه و نزدیک بودن ب همکاراش متن ...
خب پس دیگه خداروشکر اصلا نگران نباش
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
البته این همه کار وجود داره نمی دونم اول مردا به این فکر می افتن که اسنپ کار کنن.
کارگری می شه کرد .تولیدی می شه کار کرد .بازار یابی می شه کرد .تهران که کار زیاده.
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.