2777
2789

شوهرم مدتیه بیکاره ،قراره جا ب جا شیم بریم جای ارزون تر ک اجاره ندیم ،با پول پیش خونه شوهرم ی پراید بگیره مسافر کشی کنه،۱۰ ساله داریم زندگی میکنیم تا الان بهم خیانت نکرده ولی همچین بدشم نمیاد اگ یکی پیله اش بشه شاید بره ،مثل همه ی مردااااا، با این اوصاف بزارم بره اسنپ کار کنه ؟نگرانم میترسم اخه خیلی دیدم یکیشم دوست خودم ک ب خاطر ی کرایه تاکسی ب مرده ک قیاقه هم نداشته نخ داده ،بی پولی بیکاری همه چیشو دارم تحمل میکنم این یکیو تحملشو ندارم .از ی طرفم اگه اینکارو نکنه بازم همچنان بیکاره کار دیگه ای از دستش بر نمیاد .موندم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی اسنپی ها خیانتکار نیستن

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
همین که فکر میکنی همسرت پا میده یعنی جدب این قضیه ..به وفاداری همسرت فکر کن..بذار وفاداریشو جذب کنی

من جذب رو قبول دارم 

ولی دقیقا تو زندگیم لحظه ای خیانت دیدم ک شوهرمو وفادارترین آدم میدونستم

اللّهم عجّل لولیک الفرج

خیانت ربط ب ذاتش داره نه شغلش... 

کسی ک بخواد کاری رو بکنه راهشو پیدا میکنه

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

چرا کد فعال سازی اسنپ برام نمیاد،تا بتونم نصبش کنم؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
همه ی اسنپی ها خیانتکار نیستن

چون زیاد با خانوما معاشرت نداره .مثلا دوستای منو میبینه دستو پاشو گم میکنه زود صمیمی میشه .بعد ک میرن بهش میگم چرا انقدر صمیمی شدی میگه واااای بخدا اصلا نمیدونم چرا اینجوری کردم .دفعه بعدش ک دوستم بیاد میره بیرون