2777
2789
عنوان

عکس رنگی

137 بازدید | 18 پست

خانما تو عکس رنگی 

میوم و اندومتریوز و اینا رو نشون میده؟ 

من دیروز عکس گرفتم 

حالا ذهنم مشغوله اینا شده . 

اگ بود میگفتن یا نه اون ی ازمایش دیگه ای میخاد؟

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

درد داشت؟

منم ماه بعد میخوام برم البته اگه این ماه باردار نشم😔

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
درد داشت؟ منم ماه بعد میخوام برم البته اگه این ماه باردار نشم😔

انشالله بارداری .. 

درد با درد فرق داره 

خودتو اماده ی ذهنی کن 

ولی من لوله هام باز بود اونقدرا درد نداشتم خیلی کم تا بیام بگم اه تموم شد . در حد گرفتی عضلات بود .

ولی برو پشت گوش ننداز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم از راهنماییت❤❤❤

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
من از نگین خیلی راضی بودم  خاستی برو اونجا  اگ میخای بری برات تعریف کنم چطوریه😂

بلاخره منم رفتم ولی خیلی درد داشت برا من گفت کمی چسبندگی داشتم که خداروشکر برطرف شد حالا این ماه امید به خدا ببینم بارداری رخ میده

میشه برا مامان شدنم و همه منتظرا یه صلوات بفرستید ممنون😚😘😙
بلاخره منم رفتم ولی خیلی درد داشت برا من گفت کمی چسبندگی داشتم که خداروشکر برطرف شد حالا این ماه امی ...

وای جدی . 

خداقوت بهت عزیزم 

مراقب خودت باش 

خدابزرگه توکل بخودش 

انشالله خدا دلمونو شاد کنه😭😭

وای جدی .  خداقوت بهت عزیزم  مراقب خودت باش  خدابزرگه توکل بخودش  انشالله خد ...

این ماه پریود شدم دلم خیلی شکسته 😢😢😢

وای جدی .  خداقوت بهت عزیزم  مراقب خودت باش  خدابزرگه توکل بخودش  انشالله خد ...

عزیزم الان تاپیک های قبلتو دیدم خیلی خیلی خوشحال شدم که بارداری خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن از دیشب که پریود شدم خیلی حالم گرفته ست شوهرم از من بدتر ولی وقتی تاپیکتو دیدم خیلی خوشحال شدم اصلا استرس نداشته باش و فکر خارج رحمی از سرت بیرون کن خدا بزرگه