2777
2789
عنوان

غذاهای افغانی

| مشاهده متن کامل بحث + 7631 بازدید | 51 پست
عاقا منم بچه که بودم چند بار توی نوشابه لواشک تیلیت میکردم و میخوردم  به نظرتون منم افغانی ب ...

نه بچه بودین دیگه این کارای بچگی که افغان بودن نیست

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
نه بقران...الکی نگفتم ...کارگرهای ساختمانی میخوردن

واااای جدی بیچاره ها لابد وضع مالیشون خوب نیست مگه یه کارگر چقدر حقوق داره

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بقران...الکی نگفتم ...کارگرهای ساختمانی میخوردن

من که تواقوامم نه دیدم نه شنیدم

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
نه بچه بودین دیگه این کارای بچگی که افغان بودن نیست

مگه افغان بودن بده خب همه مون انسانیم ما ایرانی هستیم اونا افغان یادمه میرفتم مدرسه معلممون یادمون داد که ما هیچ فرقی با ما ندارند جز اینکه اکثرا اهل سنت هستند که اونم به خودشون مربوطه

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
واااای جدی بیچاره ها لابد وضع مالیشون خوب نیست مگه یه کارگر چقدر حقوق داره

چمی دپنم...وقتی منم دیدم تعجب کردم ولی گفتن اونا به عنوان حاصضری میخورن

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
من که تواقوامم نه دیدم نه شنیدم

شما شیعه هستین؟

نه تاجیک هاشون میگن اهل سنتن فقط فکر کنم هزاره ها شون شیعه باشن که خیلی کم هم هستن

اینا اهل تسنن بودن 

هم تاجیکهاشون هم افغانشون حالا نمیدونم هزاره بودن چی بودن😀

تاجیکا از تاجیکستان بودن 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بله

عزیزم تو رو خدا چند تا غذاتونو به ما هم یاد بدین

اینا اهل تسنن بودن  هم تاجیکهاشون هم افغانشون حالا نمیدونم هزاره بودن چی بودن😀 تاجیکا از تاج ...

آها

اینا اهل تسنن بودن  هم تاجیکهاشون هم افغانشون حالا نمیدونم هزاره بودن چی بودن😀 تاجیکا از تاج ...

اقواممون زیاده همشونم مال افغانستان اوغان و تاجیک و هزاره و هندو و پشه و هراتی و ۶امامه وسنی مذهب و چندامامه

اقواممون زیاده همشونم مال افغانستان اوغان و تاجیک و هزاره و هندو و پشه و هراتی و ۶امامه وسنی مذهب و ...

نمیدونم چی بودن 

اما سنی وحنفی مذهب بود ن اومده بودن برادروس دینی درسشون که تموم شد رفتن شهرشون 

تاجیکا هم مال تاجیکستان شهر دوشنبه بودن

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

اسمشو نمیدونم 🤔 پیاز داغ میکنه و نخود میریزه و میداره تا جا بیفته و لعاب بندازه اسمش شورنخوده ؟؟؟

😐اون نخود پز میگیم بهش شور نخود باترشی خورده میشه

😐اون نخود پز میگیم بهش شور نخود باترشی خورده میشه

سلام عزیز

طرز تهیه نخودپز

شورنخود

منتو

ماگتی

بولانی

چیه؟

خوشمزه ترین غذاهاتون کدومان؟

اشپز ، شف معروف، یا سایت معروف اشپزی خوب افغانستانی میشناسی معرفی کنی؟؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس