بچه ها من دو سال پیش توی مجتمع مون یه خونواده افغانستانی بودن که خیلی لوکس و تر و تمیز بودن وقتی توی خونشون میرفتی تمام وسایلشون بوی پودر لباسشویی میدادن خودشونم همیشه تمیز بودن یه روز یه غذا برای من آورد مزه بلغور میداد خیلی خوشمزه بود اینجا کسی هست بدونه اون غذا اسمش چی بود و دستورش چی بود تا من اومدم اون غذا رو ازش یاد بگیرم از پیشمون جا به جا شدن
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بچه بودین دیگه این کارای بچگی که افغان بودن نیست
مگه افغان بودن بده خب همه مون انسانیم ما ایرانی هستیم اونا افغان یادمه میرفتم مدرسه معلممون یادمون داد که ما هیچ فرقی با ما ندارند جز اینکه اکثرا اهل سنت هستند که اونم به خودشون مربوطه
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
اشپز ، شف معروف، یا سایت معروف اشپزی خوب افغانستانی میشناسی معرفی کنی؟؟
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس