2777
2789
عنوان

غذاهای افغانی

| مشاهده متن کامل بحث + 7631 بازدید | 51 پست

عزیزم اون غذایی که گفتی اسمش غو لور هست خیلی خوش مزه هست چنتا غذای خوشمزه افغانی اسمشو میگم برید درست کنید متمعنم خوشتون میاد منتو، آشک شبیح منتو ولی توش سبزی داره، کیچیری من عاشقشم یه نوع پلو عه باپیا ز گوشت گوسفند و ماش برنج هست. 

بولانی که عالیه، یه نوع چییی داره که واقعا عاشقش میشین اسمش گوش فیل هست خیلی راحت تو کم هزینه هست 

بچه ها شور نخود و میخام واستون آموزش بدم اول اینکه نخود دو سه روز میزاریم خوب خیس بخوره بعد میزاریم بعد نخود و آب پز میکنیم اگه تو زود پز بریزید هم خیلی خوب میشه هم سریع آماده میشه بزارید نخواهد خیلی خوب بپزه حتا از نخود آبگوشت هم باید نرم تر باشه بعد بهش جوش شیرین اظافه کنید هر یه کیلو نخود معادل یکو نصف قاشق غذاخوری بهش جوش شیرین اظافه کنید بعد همون موقع خوب هم بزنید که سری نشه کفش بعد پنج دیقع کفش می‌خوابه بزارید بیست دیقه با جوش شیئی جوش بخوره وقتی لعاب گرف شور نخود تون درست شده پیشنهاد میکنم بزارید ده دیقه خنک بشه بعد سرو کنید بعد  با سرکه انگور نمک و نعناع فلفل قرمز تند بخورید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شور نخود و میخام واستون آموزش بدم اول اینکه نخود دو سه روز میزاریم خوب خیس بخوره بعد میزاریم ...

خیلی ممنونم خوشگلم❤️ 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی