2777
2789

من عاشقانه ازدواج کردم. خانواده ها موافق ازدواج ما تو سن کم نبودن، اما در نهایت تونستیم راضیشون کنیم و با رضایت همه ازدواج کنیم. 

مراسم بزرگی نگرفتیم، باز هم قانون شکنی کردیم و گفتیم فقط یه مراسم کوچیک و جمع و جور.از دو طرف خانواده درجه یک بودن فقط و در نهایت شدیم 35 نفر. 

یه مراسم خیلی خودمونی ولی تمام و کمال❤️

اتفاقا لباس عروس هم پوشیدم، آتلیه هم رفتیم، کلیپ هم داشتیم اما هیچکدوم رو سخت نگرفتیم. 

خداروشکر بهترین خاطره ی زندگیم بود و مطمئنم برای همسرمم همینطور بود. 

ازدواج شما چطوری بود؟ مراسمتون چطور بود؟ و زندگی الان تون چطوره؟ 

ممنونم از نظراتتون❤️❤️❤️ممنونم که بحثای متفرقه نمیکنید و فقط در کنار هم یکم خاطره بازی می‌کنیم ❤️❤️❤️

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی مهلت ندادیم کسی برقصه جز خودمون😅

اتفاقا ماهم همینطور. 

کل مراسم من و همسرم میرقصیدیم 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بهترین کار رو کردی ما زورمون به خانواده نمیره عروسی مفصل میخان که تا ده سال باید قسط بدیم سه ساله نامزدم چرا این کارو میکنین بخدا گناه داریم😞

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

هیچی صبح از خواب بیدار شدم اونم به زووووور 

شوهرم اول من و دید گفت دیشب گل حنا رو شکستن 

منم میزدم تو سر خودم گریه میکردم 

بقیه اومده بودن میگفتن گریه نکن خوب نیس 

اخرشم با غر و غر راهی ارایشگاه شدم😂😂😂

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

اگه به عقب برمی گشتم. جهیزیه نمی خریدم. یا خیلی کم و فقط در حد ضروری . 

جشن عروسی هم نمی گرفتم در حد یه لباس و آتلیه.

زندگیم چطوره؟؟؟؟؟ مستاجریه یه مصیبتیه که اصلا نمی دونم زندگی چی هست.

زیر دامنم ساپورت پوشیده بودم توفیلم شوهرم گرفتم بغل وقتی میچرخونم تو فیلم سوپورته خیلی ضایس مث بچها ک لباس عروس میپوشن با ساپورت😅

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊

عاشقانه ازدواج کردیم توو بهترین سن. 24ساله بودم

خونواده ها راضی 

مراسم عقدم محضری بود و بابام شبش150نفرشام داد

جشن عقدم مث عروسی بود بابام تالار گرفت 800 نفرشام داد

عروسیم عااالی، فرمالیته داشتم جنگل و دریا توو پاییز خیلی خوب بدد. 

شب عروسی آرايشگرم گند زد، 1000تا مهمون داشتیم

اماخوش گذشت

❤️💜زندگیمونم خدارشکر عاشقونه و خوب 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اگه به عقب برمی گشتم. جهیزیه نمی خریدم. یا خیلی کم و فقط در حد ضروری .  جشن عروسی هم نمی گرفتم ...

ان شاءالله خونه دار بشی

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
بهترین کار رو کردی ما زورمون به خانواده نمیره عروسی مفصل میخان که تا ده سال باید قسط بدیم سه ساله نا ...

هرچیزی رو اگه ساده بگیریم شاد تریم.