2777
2789
عنوان

داداشم تصادف کرده نمیاد ببینمش😭

208 بازدید | 8 پست

قبلا هم با ماشین خودش تصادف کرد نابود کرد خودشو‌ ماشینو‌ ما رو

حالا دیروز صبح خانواده ام رفتن سفر من و داداشم‌ موندیم 

اون کارش چهار عصر تا دو شبه‌ و ماشین بابامو‌ برداشت رفت 

شب هر دقیقه صدای این ماشینایی‌ که‌ کورس مبیستن میومد توی اتاقم‌ با تپش قلب بیدار میشدم چندین بار این پرنده هایی‌ که داریم خودشونو میزدن به قفس مثل جن زده ها انگار میخواستن خبر بد رو بهم بدن چون دقیقا مثل وقتی شده بودن که جنگ شده بود😭😭 حتی ساعت پنج صبح زنگش‌ زدم گفت من بیرونم تو خواب من میام اومدم ماشین رو گذاشتم تا یه جایی میرم و میام پیاده

خوابیدم و خواب دیدم داداشم مرده😭😭 خواب دیدم تصادف کرده😭😭 از این کابوس بازم با صدای پرنده ها که خودشونو‌ میزدن توی قفس بیدار شدم دیدم قفسشون‌ پر از پر سیاهه‌ دد صورتی که خودشون‌ سفید و طوسین😭 انگار یکی بهم گفت برو ماشین رو او حیاط ببین و بله دیدم کل در سمت راننده‌ و جلو ماشین رفته تو کل ایربگاش‌ در اومده😭 به داداشم زنگ میزنم توروخدا بیا خونه میگه نمیتونم میگه یک ساعت دیگه میام مدارک ماشین رو ببرم برم کلانتری 

من دارم سکته میکنم داره دستام میلرزه‌ هیچ کس پیشم نیست به کی زنگ بزنم چکار کنم؟😭

عضو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه 

... خدا روشکر سالمه و همین که جوابتو داده از نگرانی دراومدی ...برو یه کم غذا بپز اومد بده بخوره و استراحت کنه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
20 سالشه

خدانگهدارش باشه ... خوابی که دیدی یعنی عمرش طولانیه انشاالله نگران نباش گلم عوضش شکر خدا کن که ماشین اونجوری شده ولی خداروشکر برادرت سالمه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht