2777
2789

ما چند روزه همه چیمون مث قبل

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم زاهدانیا هم اعتراض کردن این مدت؟ من چیزی نشنیدم چرا پس نتشون وصل نمیشه؟  فکر کنم اکثر جاه ...

نه بابا فقط یه تانکر بنزن سوراخ کردن بعدشم گرفتنشون کار دیگه ای نکردن همه چی اروم بود ولی احتمالا اینقدر وصل نکنن که یچیزی بشه

نه بابا فقط یه تانکر بنزن سوراخ کردن بعدشم گرفتنشون کار دیگه ای نکردن همه چی اروم بود ولی احتمالا ای ...

مردم سیستان همیشه تو ایران مظلوم واقع میشن 

واقعا خوب می کنن مردم هر کاری کنن

مردم سیستان همیشه تو ایران مظلوم واقع میشن  واقعا خوب می کنن مردم هر کاری کنن

مردم اینجا عادت کردن به محرومیت صداشونم در نمیاد بشخصه خودم دیدم که اگه خودمم که انجایی نیستم به این شرایط اعتراض کردم خودشون ناراحت شدن که چرا اعتراض کردی

مردم اینجا عادت کردن به محرومیت صداشونم در نمیاد بشخصه خودم دیدم که اگه خودمم که انجایی نیستم به این ...

آره تا جایی مردم خودشون نخوان کسی کمکشون نمی کنه 

واقعا من شهرایی رو می بینم که مردمش خیلی اهل اعتراض نیستن گرونی و بی قانونی توشون بیشتره 

ولی شهرهایی هم هستن که مردم از حقشون نمیگذرن اونا شرایط بهتری دارن