2777
2789
عنوان

چرا ما از هم دوریم....😔

647 بازدید | 41 پست

یکسال و نیمه باهمیم ولی ۱۲ ساعت از هم دوریم....

خیلی حسودیم میشه ب اونایی ک ب هم نزدیکن...

خیلی اذیت میشیم

چون میخواد بره سربازی نمیتونیمم فعلا ازدواج کنیم...

چیکار کنم خدایا....

توروخدا دلداریم بدید یا یه راهی بگید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عشقم میخواد بره سربازی ولی واسه اینکه فعلا لفتش بده که با هم باشیم بیشتر میخواد فوق لیسانسشو بگیره😂

اره واقعا سخته درکت میکنم ولی یادت باشه قبل ازدواج دوری و دوستی 😉

میاد همه چی به خوشی تموم میشه 😐

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
منم عشقم میخواد بره سربازی ولی واسه اینکه فعلا لفتش بده که با هم باشیم بیشتر میخواد فوق لیسانسشو بگی ...

اونم قصد داشت فوق بگیره

ولی بخاطر من بیخیال شد و میخواد بره سربازی

ولی مشکل ما اینه ک ما از هم دورررریم

من درک میکنم دوری سخته 

ما موقع آشناییمون شوهرم شهر دیگه سرباز بود بعد سربازیش عقد کردیم و دو سال من یه شهر بودم اون یه شهر

بعد عروسی من رفتم شهر اونا بعد دو سال و نیم زندگی اون برای 6 ماه اومد شهر من تا تو کارش جا بیوفته و من تو شهر اونا میرفتم سر کار خیلی روزهای بدی بود ولی گذشت قدر هر یک دقیقه ای که با همیم و هر شبی که پیش هم میخوابیم رو خیلی خوب میدونیم

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
اونم قصد داشت فوق بگیره ولی بخاطر من بیخیال شد و میخواد بره سربازی ولی مشکل ما اینه ک ما از هم دور ...

بالاخره که باید بره هر چقدم درس بخونن

من نامزدم بعد هفت سال دانشگاه باید بره مجبوره دیگه 

حالا براش خیلی شبسه سربازی نیست ولی خب خیلی سختی داره،پول کم و....