2777
2789
عنوان

چرا ما از هم دوریم....😔

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 41 پست
خب عزیزم عاشق شدن با دوست شدن برای منفعت و با فکر ... فرق میکنه اون کسی که به این چیزا فکر میکنه ع ...

خب اگه با فکر پیش نری نمیتونی زندگی خوبی داشته باشی، بحث ی عمر زندگیه عزیزم 

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگار قاضی بخاطرش رد کردم باورت میشه؟؟؟ دوست داشتن خیلی چیز عجیبیه

تجربه دارم منم با عشقم ازدواج کردم، ان شاء الله ک خدا بهت صبر تحمل بده 

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
یادمه موقع سربازیش شوهرم اونقدر به سختی حتی بهم زنگ میزد نمی تونش که ببره گوشیشو ساعت 5 میومد چه ذوق ...

آخییییییی عزیزمممم خخخ

ولی دوره قشنگیه....

من هر وقت باهام حرف میزنه وارد بحث اینده و زندگیمون میشه گریم میگیره😕

اونم بدتراز منه

میشینم باهم گریه میکنیم خخخ

بعد دیگه ارومم میکنه...

فکری که شما میگی با عاشقی جور درنمیاد و این تصور اشتباهه

هرکسی ی فکر وذهنیتی داره، مال منو شمام باهم فرق داره

آخییییییی عزیزمممم خخخ ولی دوره قشنگیه.... من هر وقت باهام حرف میزنه وارد بحث اینده و زندگیمون میش ...

عین ما دوتا احساسی هستید. ولی هوای رابطتونو داشته باشاین دوری گاهی باعث زودرنجی و سوتفاهم میشه و ممکنه بی دلیل رابطتون خراب بشه. تا قبل اینکه باهم زندگی کنید بازم آسونه ما روزایی که بعد دو سال و نیم زندگی جدا شدیم فاجعه بود یک سال کامل با هم مشکل داشتیم همش به خودم میگفتم هیچ وقت اون رابطه خوب قبل رو دوباره تجربه میکنیم یه نه خدا بهمون کمک کرد ولی خیلی خیلی سخت بود تو هم بدون از این سختترم هست ولی امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنی

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
عین ما دوتا احساسی هستید. ولی هوای رابطتونو داشته باشاین دوری گاهی باعث زودرنجی و سوتفاهم میشه و ممک ...

خداروشکررررر ک گذشته عزیزم

اره دوتامون خیلی مواظبیم ک مشکلی پیش نیاد

مخصوصا اون

ولی بازم مگه میشه مشکل نباشه

برامون دعا کن❤

خداروشکررررر ک گذشته عزیزم اره دوتامون خیلی مواظبیم ک مشکلی پیش نیاد مخصوصا اون ولی بازم مگه میشه ...

خیر باشه انشالله 

زندگی بالا پایین داره کنار هم باشید همیشه

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...