2777
2789

مامانا نوزاداتون تقریبا در روز چند سی سی شیر میخورن و چند وعده اینی ک رو خود شیر نوشته خیلی زیاده آخه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی من دوماهشه هردوساعت 90تا میخوره بنظرتون خیلی کم میخوره؟اخه رو قوطی نوشته 150 تا تو هر وعده بای ...

ببین عزیزم وعده ها منظورش ۳یا۴ ساعتیه

نوزاد من هر ۲ساعت ۹۰تا میخوره برای شما ک خوبه

و البته بگم کوچیکتر بود بیشتر میخورد الان یکم کم شده

ببین عزیزم وعده ها منظورش ۳یا۴ ساعتیه نوزاد من هر ۲ساعت ۹۰تا میخوره برای شما ک خوبه و البته بگم کو ...

خوب من شنیدم هرچی سنشون بیشتر بشه باید بیشتر بخورن اما تعداد وعده ها کمتر میشه. بنظرم شما تو خواب امتحان کن من گاهی تو خواب میدم خیلی بیشتر وبهتر میخوره تا بیداریش.

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
خوب من شنیدم هرچی سنشون بیشتر بشه باید بیشتر بخورن اما تعداد وعده ها کمتر میشه. بنظرم شما تو خواب ام ...

امتحان کردم ولی کلا یک ماهی میشه خوب شیر نمیخوره شیرشم عوض کردم یکم بهتر شده وعده های بچه من اصلا کم نشده ب فاصله های کم کم میخوره 

تا ۴ ماهگی ماهی یک کیلو ۵ ماهگی بردم چکاپ نیم کیلو اضافه کرد. الان ۸ کیلویه. کوچولوی شما چند کیلویه؟

والا وزن تولدش ۲۷۰۰ بود الان ۶۳۰۰ 

خوبه وزنش. من دو روزه غذا رو شروع کردم. فرنی میخوره. روز اول یه قاشق روز دوم سه قاشق تا یه هفته که ی ...

مگه نباید پایان ۶ ماهگی غذا بدی

دختر من ۲ روز دیگ ۵ ماهش تموم میشه