2777
2789

من هفته 19 دو هفته هست تنگی نفس گرفتم از دیشب یهو تنگی نفسم شدید شد و امروز یه مقدار قلبمم درد میکنه چیکار کنم دکترم گفت واسه تنگی نفس باید بری دکتر قلب من قبل بارداری رفته بودم مشکلی نداشتم الان حس میکنم هر لحظه احتمال داره خفه شم

دعا کنید دخملم سالم بیاد تو بغلم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته 19 دو هفته هست تنگی نفس گرفتم از دیشب یهو تنگی نفسم شدید شد و امروز یه مقدار قلبمم درد ...

استرس داری؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
من ماههای اول اینجوری بودم دکتر قلب هم رفتم ولی دارو نخوردم بیشتر از استرسم بود ماههای بعد خیلی بهتر ...

دارو داد بهتون؟

چیکار کنم

وقتی دقیقا این حالت برات بوجود میاد سریعا برو بیمارستان ک هم فشارت چک بشه هم نوار قلب...تا متوجه شید مشکل از کجاس..انشاءالله ک چیزی نیس...ممکنه هم بخاطر بالا رفتن ماه های بارداری باشه..چون اگه دقت کنید اعلب خانومای باردار بسختی نفس میکشن..ک طبیعی...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

والله منم اینجوری میشدم دکتر گفت عادی البته بعد از کلی ازمایش گفت هیچیت نیس 

تنگی نفسم که خوب شد از اولین روز ماه اخر  سرو صورتم شور شور عرق میچکید انقد زیاد بود انگار با سطل اب میریختن رو سرم برعکس بدنم خشک خشک بود 

البته من ویارم زیاد بود خیلی ضعیف شده بودم

وقتی دقیقا این حالت برات بوجود میاد سریعا برو بیمارستان ک هم فشارت چک بشه هم نوار قلب...تا متوجه شید ...

آره عزیزم اما من 19 هفتمه