2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق

839 بازدید | 50 پست

خانما شوهرم چندوقتیه بهم خیلی توهین میکنه قبلا جواب نمی دادم جدیدا توهیناش بیشتر شده منم جواب میدم اونم همش میگه میام میزنمتا 

میترسم واقعا بزنه چیکار کنم کمتر توهین کنه

البته از وقتی فهمید بچمون اوتیسمیه توهیناش شروع شده انگار منو مقصر میدونه

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

تو کمترجوابشو بده یاسعی کن ارومش کنی

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه همش صدام میکنه بی عقل بی مسئولیت جدیدا پسر من یاد گرفته بهم میگه😥😥😥

یعنی چی مگه تقصیر شماست ک اینحوری شده 

بهش بگو حتی این کارا پشتم باش دوتایی مراقب پسرمون باشیم 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
آخه همش صدام میکنه بی عقل بی مسئولیت جدیدا پسر من یاد گرفته بهم میگه😥😥😥

محل نده بزار فک کنه بخودت نگرفتی

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
یعنی چی مگه تقصیر شماست ک اینحوری شده  بهش بگو حتی این کارا پشتم باش دوتایی مراقب پسرمون باشیم ...

اوووف اصلن تو سرش نمی ره خونوادشم دامن میزنن 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
اوووف اصلن تو سرش نمی ره خونوادشم دامن میزنن 

عجب ، ایندفعه ک گفت بهش بگو تو مقصری من بچه نمی‌خواستم اصن ،ببین واکنشش چیه

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

فکر میکنم هردوتون تو شرایط روحی بدی هستین. انگار همسرتون باشرایط پسرتون کنار نیومده.

قبل از تولد پسرتون رفتارش چطو بوده؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
باشه واقعا نمیخاستم

ایشالله مشکل تون حل بشه عزیزدلم