2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون مبل ۹ نفره کرم‌ و کالباسی ناجوردرمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برعکس سفارش دادیم الان میگم ای کاش همشون یه رنگ بودن ولی خب بهم میان

الان منم همش میگم کاش تک رنگ‌خریده بودم کاش رنگش خوب در بشه نمیدونم تا نیومده تو اما و اگر هستم

الان منم همش میگم کاش تک رنگ‌خریده بودم کاش رنگش خوب در بشه نمیدونم تا نیومده تو اما و اگر هستم

نترس بابا ایشالله قشنگ میشه رنگای خوبی انتخاب کردی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

طوسی لیمویی خیلی بهم میاد

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

ن تک رنگ خو نیست دورنگ بهتره

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
ن تک رنگ خو نیست دورنگ بهتره

خوب

خواهر همینم به سختی میخام بخرم پیش قسط دادم که بقیشو قسطی بدم ۱۵ تومن شده دیکه نمیتونم عوض کنم بعد ا ...

ولی من زیاد دیدم ترکیب این رنگی قشنگه چون میگی کرم پررنگ هست فک نکنم بی رح بشه چون حساسی میگم عوض کن

استفاده کن لذت ببر به این چیزام فک نکن سلیقه ها متفاوته 

[QUOTE=113928431]ولی من زیاد دیدم ترکیب این رنگی قشنگه چون میگی کرم پررنگ هست فک نکنم بی رح بشه چون حساسی میگم عوض کن ...[/QUOTEا]اگه میتونستی سفارشتولغومیکردی رنگشوعوض میکردی