2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون مبل ۹ نفره کرم‌ و کالباسی ناجوردرمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مبلی که گزاشتمو ببین‌رنگ ک مدلش اینه این‌یک نفرش هست

من تاحالاهرچی سرچ کردم طوسی باکرم ندیدم طوسی باصورتی چرک .لیمویی زرشکی خیلی خوب میشه خودتم سرچ کنی میبینی 

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
نترس بابا ایشالله قشنگ میشه رنگای خوبی انتخاب کردی

الان رنگاشو گزاشتم بیاببین چجوریه مبل یک نفره هام دوتاش کااباسی همین کالباسی که الان عکسش گزاشتم بقیشم اون کرمی که گزاشتم ببین بهم میان اگه دوست داشتی البته

خیلی قشنگه عزیزم ...من دیدیم یکی از اشناهامون همین کالباسی پررنگ رو انتخاب کرد و تک نفره هارو کله غازی...سلیقه ای هس دیگه عزیزم 

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

به نظر من خوب میشه و اتفاقا رنگ وسایل بزرگ رو رنگ سرد بگیری بهتره که تو چشم نزنه.برای جون دار شدن خونه وسایل کوچیک و تزیینی رو پررنگ بردار یا دیوار تاکید داشته باش.هزار راه وجود داره که دم دستی ترینشون انتخاب رنگ پررنگ مبله.

ببین کالباسی من پر رنگ تر میفته بنظرم بعد اون یک نفره ها هم کرم ولی یکم پر رنگتر نه کرم مات مات ک سف ...

قشنگه که

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞