شوهرم اهل هیچی نبود هیچی کلی هم ادعا داشت من الم بلم امشب برای بار دوم نشست با یکی از دوستاش مشروب خورد کارمون به جای خیلی باریک کشید منو بچه یک سالم خونه بودیم تا رفت بیرون دور زد اومد الانم گرفت خوابید خیلی حالم بده تورو خدا راهنمایی کنید چه برخوردی کنم
ما فقط یک دوست خانوادگی داریم امشب خانومش هم بود با دوستش خوردن.خیلی جالبه که به من میگه میخواستم بب ...
بهش بگو من بی ظرفیت
من بی جنبه
دییییییگه هم منو ازین امتحانا نکن که بدددددجوری ابروتو جلوی پدر مادرت میبرم
اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی حالم خرابه خیلی سعی کردم براش دوست خوب ورفیق باشم نه یه زن عقب افتاده هرکار کردم امروزی بودنم ر ...
کی گفته تو باید خودتو به اون ثابت میکردی؟
امروزی بودن مگه حسنه؟؟؟؟
امروزیا اقلا پنجاه درصد کاراشون اشتباهه خودشونم میدونن
اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
بگو یه کار تو بگو من ترک کنم توام قول مردونه بده دیگه اینکارو نکنی
یا مثلا بگو به عنوان زنت خیلی جددددی ازت میخوام این کار دیگه اتفاق نیافته
بالاخره یه لمی داره بگو چیکار نکنم دیگه اینکارو نمیکنی مظلوم بگو بگو یه کار تو بگو من ترک کنم توا ...
ما خیلی باهم رفیقیم خیلی در حد زیاد که شاید باورش سخت باشه اصلا این حرفارو باهم نداریم نمیدونم چرا اذیت میکنه گفت که دیگه نمیخورم و این حرفا کلی دعوا داشتیم