2777
2789
عنوان

شوهری که ادعاش گوش فلک رو کر کرده بود بیاین ببینین امشب چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 52 پست
ما فقط یک دوست خانوادگی داریم امشب خانومش هم بود با دوستش خوردن.خیلی جالبه که به من میگه میخواستم بب ...

بهش بگو من بی ظرفیت

من بی جنبه

دییییییگه هم منو ازین امتحانا نکن که بدددددجوری ابروتو جلوی پدر مادرت میبرم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
منم نمیتونم اول و آخر همه بدیاس چون مغز تا حدودی مختل میشه

توام دس بذار رو نقطه ضعفش بگو خواستم ببینم چقدر ظرفیت داری 😑😑 عقل ندارن ب خدا 

مثلا مانتو جلد باز بپوش برو بیرون بگو خ استم ببینم ظرفیتت چقدره 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حالم خرابه خیلی سعی کردم براش دوست خوب ورفیق باشم نه یه زن عقب افتاده هرکار کردم امروزی بودنم ر ...

کی گفته تو باید خودتو به اون ثابت میکردی؟

امروزی بودن مگه حسنه؟؟؟؟

امروزیا اقلا پنجاه درصد کاراشون اشتباهه خودشونم میدونن

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
ایکاش ترس از پدر مادر داشت ایکاش 

از کی میترسه بگو به همون میگم

کی گفته تو باید خودتو به اون ثابت میکردی؟ امروزی بودن مگه حسنه؟؟؟؟ امروزیا اقلا پنجاه درصد کاراشون ...

من احمق فکر کردم هرچی زن پایه باشه و روشنفکر مرد کمتر دنبال کثافت کاری میره حیف از عمرم حیف از زندگیم

بخوره حالااااا.شوهرمن عرق میخوره تادوروزحالش بده ومعده داغون خداروشکر

شراب میخوره خوش اخلاق میشه

درهردوصورت خوشم نمیاد بخوره ولی اینابیشترش برگرفته ازخانواده وآدمای اطرافه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

ول کن بابا مشروب خورده خیانت نکرده که 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
انقدر غد و ی دندست که از هیچی ترس نداره 

بالاخره یه لمی داره

بگو چیکار نکنم دیگه اینکارو نمیکنی

مظلوم بگو

بگو یه کار تو بگو من ترک کنم توام قول مردونه بده دیگه اینکارو نکنی

یا مثلا بگو به عنوان زنت خیلی جددددی ازت میخوام این کار دیگه اتفاق نیافته

وا من کلی ادم میشناسم مشروب میخورن و خیلی هم ادمای درستین 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
خیلی حالم خرابه خیلی سعی کردم براش دوست خوب ورفیق باشم نه یه زن عقب افتاده هرکار کردم امروزی بودنم ر ...

از ی جایی با بعددیگه همه چیزش زندگی عادی ویکنواخت میشه.

دوره شوگذروندم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
بالاخره یه لمی داره بگو چیکار نکنم دیگه اینکارو نمیکنی مظلوم بگو بگو یه کار تو بگو من ترک کنم توا ...

ما خیلی باهم رفیقیم خیلی در حد زیاد که شاید باورش سخت باشه اصلا این حرفارو باهم نداریم نمیدونم چرا اذیت میکنه گفت که دیگه نمیخورم و این حرفا کلی دعوا داشتیم