2777
2789
عنوان

شوهری که ادعاش گوش فلک رو کر کرده بود بیاین ببینین امشب چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 52 پست

یه جاهایی نباید آدم شل بگیره

بگو بعضی چیزا خط قرمز منه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نریزید سرم 😜😜😜😜 چیز بدی نیس سلیقه ای فقط باید در حد نرمال باشه حالا بریزید سر من 😄😄😄😄

ریختم سرت

چیز بدیه

انننننننننقدررررررر بده که تو بلاد کفر کسی لب بهش زده باشه پشت ماشین بشینه گواهی نامه کلااااااا باطل

بعد تو ایران چطور بد نیست؟؟؟

اونایی که خدا پیغمبر نمیشناسن تو مهمونی نمیخورن چون بابد با ماشین برگردن خونه

میدونی یعنی چی؟؟؟

یعنی مغغغغز درست فرمان نمیده و این یعنی....

مردا مگه چقدر عقل دارن که همونم یک قسمتیش از کار بیافته

والله😒😒😒😏

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

مادرش بهش گفت شیرمو حلالت نمیکنم اگه ی روزی بخوری امشب خورد ولی آخرش همه رو رفت ببخشید گلاب به روتون تو دستشویی بالا اورد ی ذره دلم خنک شد هم وقتی بالا اورد هم وقتی با دست خودم بطری عرقو تو دستشویی خالی کردم الان ی ذره آرومتر از سر شبم ولی بازم کلی فکر خیال تو سرمه که این با انقدر ادعا

همین الان برای همیشه کاری کن که تموم کنه وگرنه میشه کار همیشگیش..

خیلی از این دوستا باعث و بانی خراب شدن زندگی آدم میشن آخرسر هم خودش و زنش راحت زندگیشونو میکنن ولی تو و شوهرت مدام باید دعوا کنین،،یا خدایی نکرده کار به جاهای باریک برسه

[QUOTE=113904094]ریختم سرت چیز بدیه انننننننننقدررررررر بده که تو بلاد کفر کسی لب بهش زده باشه پشت ماشین بشینه گواه ...[/QUOTEدور

اخه ما راننده داریم ما رو اون میبره خونه 😄😄😄😄 بلاد کفر همینجاس چرا راه دور میرین 

اصلا مضر همکه نباشه

حتی مفیدم که باشه

مثل سیر

سیر خوبه؟؟؟

چقدر از روشنفکرا سیر نمیخوزن میگن دهنمون بو میگیره

این لعنتی که از سیرم بدبو تره

همین الان برای همیشه کاری کن که تموم کنه وگرنه میشه کار همیشگیش.. خیلی از این دوستا باعث و بانی خرا ...

شوهرم من خیلی ادعا داره در حدی که حتی شب عروسی خودمون وقتی داشت از خستگی پشت میز عروس داماد میخوابید هم نخورد گفت من لب نمیزنم من تو کار امشب و چند شب قبلش موندم

ریختم سرت چیز بدیه انننننننننقدررررررر بده که تو بلاد کفر کسی لب بهش زده باشه پشت ماشین بشینه گواه ...

اینارو خود مردابایدبفهمن....حالاماهی خودمونو به درودیواربزنیم که نخور به دلایل مختلف

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
[QUOTE=113904094]ریختم سرت چیز بدیه انننننننننقدررررررر بده که تو بلاد کفر کسی لب بهش زده باشه پشت م ...

راننده هم که داشته باشید

رانندگی یک نمونس

انقدر از دعواها و کتک کاری ها تو همین مستیه

یه هل بده کافیه قدرتشون زیاد میشه فهمشون کم

سر بچه بخوره یه جایی خدای نکرده یه عمر پشیمونی

پاشو برو پیش همسرت از نظر شما کارش غلط خوب درسته ولی الان برو پیشش نزار تو این حال بمونه 

برم چیکار کنم.مثلا شربتی چیزی خوبه براش ببرم یا خیلی پررو میشه