2777
2789
عنوان

قبل خواب واسه پوستتون چکار میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 79 پست

بچه ها من کرم پودر ک استفاده میکنم صورتم خیلی جوش میزنه روزبعدش..

چکاکنم بنظرتون از چ کرمی استفاده کنم؟پوستمم چربه..پنکیک خوبه؟

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ گرونم هس 

تازه گرونترم میشه پیشنهاد میکنم اگ قصد خرید داری ب تعویق ننداز

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢

یه کرم مرطوب کننده ایوروشه خریدم ۲۷۶ تومن مفت عم نمی ارزه انقدر ازش تعریف کرد آخرش کرد تو پاچم ولی تونر نوکس ۹۹ تومن خریدم خیلی عالیه عمقی تمیز میکنه پوستو فیس واش نوروا هم دارم ۱۱۶ تومن خریدم اونم خوبه همه جوشامو برده اینا روتین روزانمه بعضی وقتام ک زرنگ میشم ماسک و اسکراب و ابرسان میزنم یه حالی ب پوستم میدم

یه کرم مرطوب کننده ایوروشه خریدم ۲۷۶ تومن مفت عم نمی ارزه انقدر ازش تعریف کرد آخرش کرد تو پاچم ولی ت ...

عزیزم نوروا کدوم مدلشو داری زنیاک؟ فومه یا ژل شستشو؟ میشه مدل دقیقشو بگی؟

عزیزم نوروا کدوم مدلشو داری زنیاک؟ فومه یا ژل شستشو؟ میشه مدل دقیقشو بگی؟

زنیاک ژله قدرت پاکنندگیش بالاست یکی دو قطره اش هم برا کل صورت کافیه خیلی کف نمیکنه ولی خیلی تمیز میکنه فرانسویه

زنیاک ژله قدرت پاکنندگیش بالاست یکی دو قطره اش هم برا کل صورت کافیه خیلی کف نمیکنه ولی خیلی تمیز میک ...

اره عزیزم منم همین زنیاک رو یکی دوماهه خریدم. قبلا ژل شستشوی aven میزدم اونم خوب بود.. من احساس میکنم زنیاک منافذ پوستمو بازتر کرده. البته دقیق مطمئن نیستم خواستم بدونم شما همچین حسی نداری؟

چندروزم هست جوش زیرپوستی زدم نمیدونم علتش چی بوده