2777
2789
دوست و‌رفیقام‌از طریق گوشی چرتو‌پرت‌نشونم‌دادن و خب خیلی بده برای یه بچه یدفه بخواد مسائل بالاتر از ...

بله ممنون از راهنماییتون . خدا رو شکر دخترم با منو همسرم راحته و پنهان کار نیست

بله ممنون از راهنماییتون . خدا رو شکر دخترم با منو همسرم راحته و پنهان کار نیست

منم نمیخواستم پنهانکار باشم ولی بعضی از والدین بچه ی دروغگو‌و‌پنهون کار میسازن‌

خداروشکر با مامانم تو ۱۵ سالگی رفیق شدم با اینکه سخت بود ولی خب بازم دلم نمیخواست اونارو تجربه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله امسال ششمه . بهمن تولد ۱۲ سالگیشه . همسرم میخواد بخره من هنوز مردد هستم . میتونم بپرسم چجوری میش ...

اول از همه نباید بذارید تایم خوابش بهم بخوره چون خیلی توی استفاده درست تاثیر داره مثلا هر شب راس ساعت ۱۰ باید گوشی رو به شما تحویل بده و صبح تحویل بگیره

حتما وقتی میخرید تو گوگل سیف سرچ رو فعال کنید و با شماره خودتون براش یه ایمیل بسازید یا حداقل ایمیلش رو تو گوشی خودتون داشته باشید

اگه اینستا خواست بهتره امنیتش رو فعال کنید اینجوری محتواهای نا مناسب سنش بهش نشون نمیده

تلگرام هم برخلاف ظاهرش خیلی محتواهای عجیبی میتون داشته باشه پس بهتره حداقل تا دو/سه سال دیگه نداشته باشه چون نمیشه براش محدودیت اعمال کرد

سعی کنید نذارید گوشی به درسش صدمه بزن یعنی حتما بعد از اینکه تکالیفش رو انجام داد یا در یک محدوده زمانی مشخص بین بازه های درسش بهش گوشی بدید

روزهای تعطیل هم این نظارت ها رو داشته باشید تا استفاده از گوشی براش اعتیاد نشه 

و بهتره مستقیما گوشیش رو چک نکنید چون اینجوری میره سمت پنهان  کاری مثلا براش اینستا نصب کردید حتما فالوش کنید تا ببینید چه محتوایی براش میره/یا از همون ایمیلی که تو گوشیتون گذاشتید میتونید ببینید تو چه اپلیکیشن هایی حساب باز میکن

بله امسال ششمه . بهمن تولد ۱۲ سالگیشه . همسرم میخواد بخره من هنوز مردد هستم . میتونم بپرسم چجوری میش ...

دخترم ۱۰ سالشه تازه خریدم اصلا اهل فضای مجازی و اینا نیست

فقط بازی چندتا نصب کرده و ایتا کانال مدرسه و اصلا اجازه نداره موقع 

خواب ببره تو تختش کلا انگار اینا خودبخود شده براش قانون

برای همون بازیها هم نظارت دارم تا بهش تذکر میدم میذاره کنار

بعدم با آدرس ایمیل خودم اکانت گوگلشو فعال کردم هرچی سرچ کنه رو گوشی منم میاد برنامه شیریت هم تبلیغ های بدی داره پاکش کردم

کلا میخوام اینو بگم بستگی به بچه تون داره و شناختی که شما ازش دارین

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
دخترم ۱۰ سالشه تازه خریدم اصلا اهل فضای مجازی و اینا نیستفقط بازی چندتا نصب کرده و ایتا کانال مدرسه ...

اینستاگرام و تلگرام و ... هم اصلا اجازه نصب نمیدم تا بالای ۱۸ سال

البته کلیپهای خنده دار و پیج فوتبالیست مورد علاقه شو خودم فالو کردم با گوشی خودم اونم باهم میبینیم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.