2777
2789
عنوان

قبل خواب واسه پوستتون چکار میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دست نوازش رو پوستم میکشم بهش میگم پولدار شدم برات ست کرم روز و شب اورال میحرم.همش وعده و وعید با ...

خیلی هم خوف😃😃😃

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
آبرسان واجبه  اما روغن بسته به پوسته، مثلا به پوست چرب نباید هر روغنی زد

پوست من خشک،،ماشالله مستعد چروک

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
با شوینده میشورم  یه دقه ماساژ با یخ..ابرسان میزنم...ی شب درمیون سرم ضدلک سسدرما

میشه عکس سرم ضد لکت رو بدی تاثیر داره؟

من پوستم صافه تقریبا ولی یکم لک  جوش داره دستکاریش که میکردم مونده جاش خیلی واضح نیس ولی دوست دارم کلا بره حالا این تاثیر داره؟

میشه عکس سرم ضد لکت رو بدی تاثیر داره؟ من پوستم صافه تقریبا ولی یکم لک  جوش داره دستکاریش که م ...

من تعریفشو خیلییییی شنیدم دوبار بیشتر نزدم ولی تاثیرشو حس کردم گوگل بزن سرم ضدلک سسدرما مدل آزلاک

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢