2777
2789
عنوان

کاهش وزن بعد از زايمان

333 بازدید | 16 پست

سلام

مامانای عزیز میشه راههای لاغری یا حداقل برگشتن به وزن قبل بارداری رو بگین؟؟ 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸

راه های برنگشتن هم بگین😥

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که امروز شصت روز اززایمانم میگذره سیزده کیلو کم کردم،فک کنم ادامه دار باشه چون بیشترم شیرمیدم

خوش به حالت 

95 کیلو شدم 😢😢😢 قدم بلنده زیاد نشون نمیده ولی روحیه خودم خراب خرابه 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
خوش به حالت  95 کیلو شدم 😢😢😢 قدم بلنده زیاد نشون نمیده ولی روحیه خودم خراب خرابه

من اخه اشتهام افتضاحه فقط زورکی میخورم که شیر بتونم بدم درحالی که توبارداریم نوزده کیلو وزن اضافه کردم وخیلی میخوردم اما الان اصلا

من ک رفتم تو شیش ماهگی فعلا فقط یک کیلو زیاد کردم... اوایلش ک همش کم میکردم😅 بعد زایمان هم خدا کری ...

ماه‌های آخر وزن خیلی بالا میره عزیزم

منم  ماه‌های اول خیلی کم وزن میگرفتم 

ولی از هشت به بعد بهویی وزنم رفت بالا

من اخه اشتهام افتضاحه فقط زورکی میخورم که شیر بتونم بدم درحالی که توبارداریم نوزده کیلو وزن اضافه کر ...

عزیزم کم. یا بد بخوری بچه برای تغذیه ناخودآگاه از استخونت و دندونات استفاده میکنه سعی کن بخوری 

منم 11 کیلو وزن گرفته بودم 

راز لاغری با علم حروف خیلی بهتر وراحت هس

سلام

میشه بیشتر توضیح بدین ؟

🍓

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

سلام میشه بیشتر توضیح بدین ؟ 🍓

سلام و درود

با استفاده از علم حروف برا هر شخصی یه دعاخاص خودش نوسته میشه با قلم و ساعت خودش

شخص میاد اونو توی اب حل میکنه و آبش رو میخوره

برا مدت معین

بعدش این یه مزیتی هم ک داره ادمو رو جوری لاغر  نمیکنه ک پوستش شل بشه و آویزون بمونه

سلام و درود با استفاده از علم حروف برا هر شخصی یه دعاخاص خودش نوسته میشه با قلم و ساعت خودش شخص می ...

شرمنده ،من فقط برای پهلو و شکم میخوام

ممکن هست ؟

یا بدن کلی لاغر میشه ؟

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..