2777
2789
عنوان

راهنمایی کنیدلطفا

55 بازدید | 4 پست

دوستای گلم سلام

لطفاهرکی میتونه راهنمایی کنه.دوستم عاشق یه پسری هست که حدود۴.۵سال درارتباطن تواین چندین ساله حدود۶ماهشوکلن حرف زدن پسره نه میگه برونه میگه نرورابطشون روهواقراره واینم بگم اصلاتابه حال باهم بیرون نرفتن ک بخان صحبت کنن قراربوده قبل ازمهرماه هموببینن که پسره اصلادیگه پیام نداده بوده تااین اواخرکه دوستم متوجه شده بلاکش کرده ک زنگ نزنه 

چن روزپیش بادوستم نزدیک خونه این اقابودیم که ایشون ودیدم(بخاطرشغلش معمولاتومحل نیستن)این اقامتوجه دوسته من شدولی اصلانگاهش نکردومستقیم بمن نگاکردلبخندزددوبارازکنارایشون ردشدیم واین حرکتوتکرارکرد

ازهمه جهت نگاه میکنیم معلومه ک اون اقاهیچ حسی به اینوخانوم نداره.ودوستم میگه اگربامن ازدواج نکنه من زندگیشوسیاه میکنم لطفابگیدمن چیکارکنم تااین عشق ازسرش بپره 

متاسفانه بعضیا خودشون باید سرشون به سنگ بخوره تا عقلشون بیاد سرجاش، با هیچ راهنمایی و نصیحتی درست نم ...

اون اقااصلاادم بدی نیست خیلی خیلی باشخصیته ینی جوریه ک بگم خیلیارفتن بهش پیشنهاددادن وایشون قبول نکردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اقااصلاادم بدی نیست خیلی خیلی باشخصیته ینی جوریه ک بگم خیلیارفتن بهش پیشنهاددادن وایشون قبول نکر ...

منظورم اینه اون آقا قصدش ازدواج با دوستت نیست، حالا دوستت بجا اینکه بی خیال اون بشه و بره پی زندگیش ول کنه اون نیس

منظورم اینه اون آقا قصدش ازدواج با دوستت نیست، حالا دوستت بجا اینکه بی خیال اون بشه و بره پی زندگیش ...

بله متوجهم اصلاااااااراضی به ازدواج نیست ولی دوستمم میگه اگه بخادازدواج کنه زندگیشوسیاه میکنم هرکاری میکنم بیخیال این موضوع نمیشه