2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 57 پست

پدر خودش یا شوهرش یا خودش چیکارن؟؟ 

در جوابش میگفتی اتفاقا بازاریها میرن .. از ترس مالیات گرفتن و اتیش زدن مغازه و ...

کارمند دولت که همیشه حلال خور بوده .. نه دزدی تو کارش هست نه کلاه سر مردم گذاشتن

البته میدونم انسان  که شریف باشه چه کارمند چه بازارای..

بی شرفم باشه همینه..

باید ذات ادم درست باشه...

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
خلاصه خیلی حرص خوردم ...ولی باید یاد بگیرم جواب دیگرانو همون موقع بدم 😞😞😞😞

عزیزم اگ از اول کامل میگفتی منم ی طور دگ ای پست میزاشتم . ولی ب هرحال ب قول خودت ک میگی بی گناه بهت همچین حرفی زده خب جوابشو میدادی دگ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر خودش یا شوهرش یا خودش چیکارن؟؟  در جوابش میگفتی اتفاقا بازاریها میرن .. از ترس مالیات گرفت ...

پدرش که خیاطه شوهرشم تو یه شرکت کارمنده...کاش میگفتم اینارو

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
اون بعدش جلو جمع گفت معلومه مادرشوهرت اینا اذیتت میکنن که سر عروساتون داری خالی میکنی

خوشم اومد خوب جوابش رو داد

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
داری حرف از روی نادونی خودت رو نادیده میگیری نه من رو .بپیچ به بازی 😁

ن عزیزم چون شنیدم با دهن سگ دریا نجس نمیشه در جریانی ک 😂😂😂😂😂😂😂بخاطر همین محل نمیدم ب توهین و فحشات ک همه لایق خودته 😂😂😉پیجوندمت ب بازی .انقدم منو ریپلای نکن چو در شان من نیس بیشتر ازاین با شما همکلام شم و کلا زبونتم نمیفهمم پس خودتو بیشترازاین سبک کن با ریپلایات من ک نگاه نمیکنم 😂

پدرش که خیاطه شوهرشم تو یه شرکت کارمنده...کاش میگفتم اینارو

وقت بسیاره.

به قول قدیمی ها حرف نزده رو همیشه میشه زد..

بعد ها که دیدیش بهش بگو.. بگو حلال خور از تر بازنشسته ها نیست..توی این اوضاع تورم ،  نه روی جنسشون میکشن .. نه روی حقوقشون میاد .. نون حلال میدن زن و بچه شون . الهی سایه همه بازنشسته ها روی سر بچه هاشون باشه .. به خصوص سایه پدر خودم❤

بازم میگم ادم حلال خور همه جا هست

اون کلا روش خوبه برعکس من

پس کلا به جاریت بگو به جای تو هم جواب بده .. 

ولی دست گلش درد نکنه .. دل تو رو هم شاد میکنه

کلا یکم گیجه بنده خدا

ن عزیزم همه ک مث تو نیستن . گیج شمایی ک ب قول خودت لال میشی بلد نیستی جواب حرفای خواهر شوهرتم بلدی . بعدم نمیدونستم نصفه تایپیک بی مغز و محتواتو تو دلت تلاوت میکنی .پس بااین اوصاف  گیج ک میگن شمایی بقیه اداتو درمیارن😂😂. من مودبانه جوابتونو دادم ولی انگار خودت خیلی بی ادبی دگ ببخشید مث خودت حرف زدم باهات

عزیزم منم نمیدونم و استارتر عزیز هم نگفت ک پدرش میره یا نه پس حق بدید ک ماام اشتباه متوجه بشیم چون ا ...

حالا خانمي برن خب هركسي يك اعتقادي داره بي احترامي كه نبايد بكنن 

بعدم عزيزم استارتر بنده خدا كه چيزي نگفت يهو عصباني شدين

فقط گفت تا جايي كه يادشه پدرشون نرفتن گناه داره اومده درددل كنه 

حالا خانمي برن خب هركسي يك اعتقادي داره بي احترامي كه نبايد بكنن  بعدم عزيزم استارتر بنده خدا ...

ن گلم شما بقیه پستاشو بخون چی گفتن ....

ممنون ک شما انقد باشخصیت و ادب و متانت و مهربونی صحبت و ریپلای میکنین 😘