2777
2789
عنوان

ایمپلنت دندان

1055 بازدید | 11 پست

سلام خانما، کسی بوده اینجا خودش یا نزدیکانش ایمپلنت دندان گذاشته باشه؟ راضیه؟ خیلی درد داره؟ بعد چند وقت عادی میشه تو دهن؟ 

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

من 4تا گذاشتم

اگر درست گذاشته باشه

درد قابل تحمل تا دو روز داره که مسکن میخوری

بعد درد نداری

من یکیش از همون اول درد داشتم، که عفونت کرد شل شد درش اوردن خیلی بد شد غدد لنفیم رو هم درگیر کرده بود.

،،پنی سلسلین دو تا دو تا برام زدن

همش هم درجه 1سویسی بود

،برای هرکدوم

سویسی یک میلیون هشتصد هشتاد هردونش

دستمزد جراح500

اسکن فک حدود150

از همون اول عادت میکنی ..

من با اینکه فکم کوچیک بود و اصلا مته درست جا نمی افتاد تو دهنم و آقا و خانم دکتر هر دو به نفس نفس افتاده بودن 😃و بهم مسکن قوی خودشون دادن گفتن احتمالا درد خواهی داشت ولی اصلا احتیاج نشد ..همزمان ۲ دندون با هم ایمپیلنت کردم ..و اینم بگم واقعا آستانه دردم پایینه ولی خانم دکترم این شکلی شده بود 😨و همسرش😫

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 4تا گذاشتم اگر درست گذاشته باشه درد قابل تحمل تا دو روز داره که مسکن میخوری بعد درد نداری من ...

خداروشکر که دردش قابل تحمله و کوتاهه

ای وای من چرا عفونت کرد؟! سوییسی الان انقدرم که گرون شده... جنس پایه ش فقط تیتانیومه؟ من به تیتانیوم حساسیت دارم

از همون اول عادت میکنی .. من با اینکه فکم کوچیک بود و اصلا ماه درست جا نمی افتاد تو ذهنم و آقا و خا ...

وای چقدر خوب... من فکرمیکردم دردش خیلی فجیعه. منم فکم کوچیکه

خداروشکر که دردش قابل تحمله و کوتاهه ای وای من چرا عفونت کرد؟! سوییسی الان انقدرم که گرون شده... جن ...

باید بپرسی نمیدونم

من دو تا باهم گذاشتم اولی گرفت دومی نه

فکر کنم وسایل برای دومی استریل نبود منتظر بودند یه چیزی رو براشون استریل کنند.

باید بپرسی نمیدونم من دو تا باهم گذاشتم اولی گرفت دومی نه فکر کنم وسایل برای دومی استریل نبود منتظ ...

اخ اخ... امان از بی وجدانی بعضی از مردم... 

خداروشکر که دردش قابل تحمله و کوتاهه ای وای من چرا عفونت کرد؟! سوییسی الان انقدرم که گرون شده... جن ...

الان هزینه های قابش هم سویسی گرونتر از بقیه

برای هر دندون 

دو تا قطعه میخواد که برای من حدود1200درومد

هزینه قابم که جداست.

الان هزینه های قابش هم سویسی گرونتر از بقیه برای هر دندون  دو تا قطعه میخواد که برای من حد ...

مرسی از راهنماییت گلم... از پس هزینش برمیام فقط امیدوارم خوب شه ...حالا فردا میرم یه مشورت با چندتا دکتر دیگه ببینم واقعا ایمپلنت لازمه یا دکتر قبلی اشتباه تشخیص داده