2777
2789

سلام

میخوام برای دختر نه ساله ام تولد بگیرم.برای پذیرایی میوه و کیک میخرم منتهی بقیه رو نمیدونم چکار کنم.اصلا کی باید کیک ببرم کی برقصیم چکار کنم....کمی ایده دارم ولی تابحال تجربه نداشتم. حدود ۲۵ نفر از هم کلاسی های دخترم رو خونه دعوت میکنم.

لطفا بفرمایید چی بخرم و فینگر فود مناسب چیه..من نظرم روی راتای مرغ هست.بقیه رو نمیدونم دیگه...منتظر راهنماییهاتون هستم.

مرسی پیشاپیش

من خودم برای تولد دخترم شکلات داغ برای نوشیدنی بردم

پفیلا

ژله

میوه برش داده سه نوع

ساندویچ مرغ

ماکارونی 

درست کردم

اول اومدن نوشیدنی و بعد کلی با و ژله و میوه آوردم رقصیدن 

بعد کیک و کادو

آخر هم عصرانه 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارونی؟سالاد بود؟

نه ماکارونی معمولی که می پزیم

بچه ها خیلی دوست دارن

خواهرم جشن تولد دخترش الویه و دنات بلقاری داد 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

ژله دو رنگ انار 

چند مدل فینگر فود یا اولویه , سالادماکارونی

ست پذیرایی عروسکی(بشقاب,لیوان و چنگال یه بار مصرف)

ابمیوه بستنی,ابمیوه اش هر مدل میوه ای میتونخ باشه, روش چندتا اسکوپ بستنی رنگی

پفک, پفیلا, لواشک پذیرایی, شکلاتو...

ژله دو رنگ انار  چند مدل فینگر فود یا اولویه , سالادماکارونی ست پذیرایی عروسکی(بشقاب,لیوان و ...

اینجا هوا یخه.بستنی نمیشه سرده سرده.تولدش دی ماهه برف میاد احتمالا.چند مدل فینگر فود ؟ خب اون وخت چشمشون میمونه رو فینگر  فود بقیه که🤔

اما چون بچه هستن عصرانه براشون حالت لقمه ای باشه بهتره تا اینکه تو ظرفهای بزرک باشه و خودشون سرو کنن

میتونین ازین قیف های بستنی اما حالت نونیش رو بگیرین و الویه رو تو اونا بریزین, یا کاسه های کوچولوی نونی که مثل کپسول شیرینی یزدی هستن