2777
2789

اصلا میشه همچین چیزی با وجود کمر درد و لکه بینی

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ب علایم توجه نکن چرته تا از موعدت نگذره نمیشه شک کرد ب بارداری الان گذشته از موعدت یا نه؟

من دوره هام ۲۸ روزس.اگر رو ۲۸ روزی حساب کنم امروز موعدمه.ولی امروز کمر درد و لکه بینی دارم

۳ روز پیش هم ی لکه خیلی کم رنگ داشتم

من دوست دارم بدونم...چهار روز پیش لک دیدم...خیلی خوشحال بودم گفت لکه لانه گزینی...اما امروز دوباره لک دیدم فکر کنم دارم پریود میشم..همه آرزوهام نابود شد...واقعا الان پریود شدم...پس چرا دقیقا چهار روز پیش تو رحمم حالت نیشگون رو حس می کردم...

تو حالتت چطوره..؟

من دوست دارم بدونم...چهار روز پیش لک دیدم...خیلی خوشحال بودم گفت لکه لانه گزینی...اما امروز دوباره ل ...

من نفخ داشتم و با عرض معذرت باد معده که اصلا تا حالا اینجوری نشده بودم.مخصوصا شب موقع خواب

من دوره هام ۲۸ روزس.اگر رو ۲۸ روزی حساب کنم امروز موعدمه.ولی امروز کمر درد و لکه بینی دارم ۳ روز پی ...

چون لک دیدی مشکوک به پری هسی خصوصا امروز که موعدته

کارسنگین نکن گرمیجات نخور شاید نطفه گرفته من ماهی ک خواهرم باردار شد روز موعدش ترشحات سنگین و درد شدید داشت ولی نشد و حامله شد😍

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟
اگر بی بی زدی مثبت بود به منم خبر بده...ان شاء الله مثبت باشه...

چشم ممنونم انشاءالله

چون لک دیدی مشکوک به پری هسی خصوصا امروز که موعدته کارسنگین نکن گرمیجات نخور شاید نطفه گرفته من ماه ...

ترشحات سنگین منظور لکه بینیه؟یا ترشحات دیگه 

ترشحات پنیری همراه درد خیلی زیاد لک ندید اما خیلیا بجای ترشح لک میبینن

آهان.نه من تا حالا ترشحات غیر عادی نداشتم.فقط ۳ روز پیش ی لکه کم رنگ دیدم گفتم شاید برا لاگزینه.ولی امروز کمر درد دارم و لکه بینی

آهان.نه من تا حالا ترشحات غیر عادی نداشتم.فقط ۳ روز پیش ی لکه کم رنگ دیدم گفتم شاید برا لاگزینه.ولی ...

فعلا استراحت کن انشاالله که باردار باشی

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟
من نفخ داشتم و با عرض معذرت باد معده که اصلا تا حالا اینجوری نشده بودم.مخصوصا شب موقع خواب

منم همینطور...لامذهب معده دردم داشتم آخه الانم دارم..باور نمیشه...

الان داری لک می بینی یا کامل اومده...؟