2777
2789
عنوان

بازم خواهرشوهر .........

362 بازدید | 23 پست

من یه خواهرشوهردارم که یه شهردیگس البته نیم ساعت بیشتر راه نیست معمولا ماهی چندبار میاد اینجا واسه دکتر وخرید وکارای دیگه.معمولا هم میاد خونه مادرشوهرم که همسایه ماست

روز سه شنبه عصر هم سرزده اومدن باخواهرشوهر کوچیکم البته بیشتراومده بودن که شوهرم ببرتشون یه خونه ببینه که میخواد اینجایه خونه بخرن منم بامیوه وچای پذیرایی کردم شوهرم گفت شام دعوتشون کن گفتم امروز خیلی خستم بذار یه وقت دیگه.البته چون خاله شوهرمم (که مادرشوهر خواهرشوهرم هست)بود ومن اصلا ازش خوشم نمیاد چون میان خونم بعد میرن کلی حرف پشت سرمون میزنن که خونشون فلان بود اینطوربود اونطور بود واسه همین دوست نداشتم دعوتشون کنم روز بعد دیدم شوهرم سرسنگینه ومحلم نمیده حالا دیروز فهمیدم واسه قضیه دعوت نکردن بوده اینم بگم این خواهرشوهرم اصلا ازم خوشش نمیاد مثلا توجمع به همه تعارف میوه یا غذا میکنه غیرمن. ازعمد هی جلوی من جاریمو تحویل میگیره هی مثلا غذامیذاره جلوش تولدشو تبریک میگه خلاصه بامن کجه اصلا یادمم نمیاد منو خونش دعوت کرده باشه.بنظرتون وقتی شوهرم توقع داره دعوتش کنم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه هم دعوت کنم به خاطر تو ولی خودش با من رفتار درستی نداره که ازش خوشم‌بیاد اینجوری پیش شوهرت عزیز تر میشی 

از طرفی بگو اگه دیشب نگفتم به خاطر مادر شوهرش بود اگه اون نبود حتما میگفتم 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

چرا همه از هم بدتون میاد. 

خب وقتی شما از خاله بدت میاد کسی نمیتونه بگه بدت نیاد چون حسته

خواهرشوهرتم همینطوره نسبت ب شما

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه چیزی میگم دیگه خودت برداشتت هرچی بود همون کارو بکن 

وقتی کسی یا چیزی آرامش زندگی شمارو حتی برای ثانیه ای مختل میکن آنرا بدون داشتن عذاب وجدان از زندگی خود حذف کنید چون ما فقط یکبار فرصت زندگی و لذت بردن از آن را داریم !

قال : خودم 

دستامو ول نکن خدا.....
چرا همه از هم بدتون میاد.  خب وقتی شما از خاله بدت میاد کسی نمیتونه بگه بدت نیاد چون حسته خوا ...

من بدم میاد بخاطر کاراش البته شوهرمم ازش خوشش نمیاد چون میدونه اخلاق خالش چطوریه ولی من کلا کاری به خواهرشوهرم ندارم واقعا نمیدونم مشگلش بامن چیه حتی توی مسافرت خواهرمم متوجه شد گفت چرا رفتارش اینجوریه.

بگو اگه هم دعوت کنم به خاطر تو ولی خودش با من رفتار درستی نداره که ازش خوشم‌بیاد اینجوری پیش شوهرت ع ...

حالا اگه من بگم لخاطر تو دعوت میکنم میگه باشه دعوت کن بعد که مهمونا اومدن از عمد میگه مریم خیلی وقته میخواس شمارو دعوت کنه و خیلی دوس داشت فلانی هم باشه و دلش تنگ شده بود، سه جوری میخواد صلح و صفا باشه اما نمیدونه کفر منو درمیاره و حالم از طرف بهم میخوره

نیلا دختر ناز من
مگه ماهی چندبار همش میاد خونه شما؟ 

میاد خونه مادرشوهرم که همسایه ایم بعدشوهرم توقع داره هردفعه دعوتش کنم درصورتی که خواهرش هیچ احترامی بهم نمیذاره یبار اینجا کلاس آموزشی داشت ازطرف محل کارش منم ظهرردعوتشون کردم بعد اومد ناهار نخورد گفت توکلاس ناهار دادن خوشمزه بود منم خوردم .

خواهر شوهر منم کرج زندگی میکنه مجردی، بعد هروقت که میاد تهران بمونه شوهرم انتظار داره من دعوتشون کنم خونمون، با یه بچه واقعا سخته، منم همیشه میگم غذا از بیرون بگیر و یه نظافت چی میگیرم تا خونرو تمیز کنه، انقدر خرج روی دستش میزارم که خودش دیگه تمایلی به دعوت مهمان نداره 

نیلا دختر ناز من
میاد خونه مادرشوهرم که همسایه ایم بعدشوهرم توقع داره هردفعه دعوتش کنم درصورتی که خواهرش هیچ احترامی ...

یه لحظه به این فکر کن که مثلا یکی از اعضای خانوادت با شوهرت سرسنگینِ و به همین خاطر شوهرت ازش خوشش نمیاد و دوست نداره دعوتش کنی خونتون.. آیا ناراحت میشی یا به شوهرت حق میدی، هیچوقت اون شخص‌‌‌و( حالا یا پدر و مادرت یا خواهر و برادرت) دعوتشون میکنی یا به خاطر شوهرت این کارو نمیکنی؟  ببین ته دلت چی دوست داری.. هر حسی که داری درمورد خواهرشوهرت هم همون تصمیم و بگیر

🖤