2777
2789
سلام خانما کسی تا حالا مهاباد رفته قیمت ها چطوره عمده فروشی داره من میخوام بخرم مغازه زدم میخوام برم مهاباد برا خرید اگه کسی اطلاعات داره لطفا کمک کنه
عزیزم ما نزدیک مهیابادیم زیادم میریم اونجا والا اون پاساژایی که معمولا" همه می رن اونجاها خردید پر است از جنس های بنجل چینی به درد نخور مگر اینکه یکی خودش اهل مهاباد باشه و بدونه که جنس های خوبش کجاها هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا مهابادخریدمیکنی اونجا همه جیزش دوبرابره برویه شهر مرزی......مثل سردشت وپیرانشهر وبانه.اینا شهرای مرزی وبازارچه های کالای مرزی دارن به قیمت خیلی ارزون.حتی اگه باجین بخری ارزونتر هم میدن
حال من حال عجیبیست هیچ کسی فکر کسی نیست
سلام دوست عزیز دوست برادرم میگفت که لباسای ارزون داخل گونی که با گونی میدن مثلا یه گونی 500تومن لباسای ترک اهل مهاباد هس ماهم احتمالا عید امسال بافامیلا پول بذاریم یه گونی بخریم اونا خیلی ارزون درمیاد و هر گروه لباس خواستی میتونی بخری
تانریم امودوم سنه باغلیدی...
الشن پاشو برو استانبول هر چی بیشتر بخری بیشتر تخفیف می گیری بعد می تونی بیای به همون قیمت قبل تخفیف بفروشی اینجوری هم ارزون می دی هم هر چقد تخفیف گرفتی سود می کنی
همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره