2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤️خلاصه کل دعاها❤️

مولاعلی(ع)مي فرمايند:

من خلاصه ي  همه ادعیه را به تو میگویم،هر صبح که بخوانی گویی تمامي دعاها را خوانده ای:

🔸1-الحمدلله عَلی کُلِّ نِعمَه

🔹2- واَسئَلُ لله مِن کُلِّ خَیر

🔸3-واَستَغفِرُ الله مِن کُلِّ ذَنب

🔹4- وَاَعوذُ بِالله مِن ڪُلِّ شَر

برا منم دعا کنید حالم روبراه بشه 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
انقد مشکل داریم ک ب دعا کردن واسه مشکلات خودمونم نمیرسیم چه برسه ب این چیزا

شما برای امام زمان دعا کن مطمئن باش امام زمان هیچ وقت زیر دین کسی نمیمونن عزیزم.حتما دعات میکنن،چه دعاشون کنی و چه نکنی.ما فرزندانشونیم مگه میشه پدر حواسش به بچه هاش نباشه عزیزم😊

شما برای امام زمان دعا کن مطمئن باش امام زمان هیچ وقت زیر دین کسی نمیمونن عزیزم.حتما دعات میکنن،چه د ...

مگه خدا همه بندهاشو قد هم دوس نداره؟؟

خب خودمون دعا میکنیم واسه مشکلاتمون چرا دیگه ب یکی دیکه رو. بزنیم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
مگه خدا همه بندهاشو قد هم دوس نداره؟؟ خب خودمون دعا میکنیم واسه مشکلاتمون چرا دیگه ب یکی دیکه رو. ب ...

اولش این که خدا میگه با زبونی که باش گناه نکردین دعا کنین.که اون زبون میشه بقیه.پس دعا در حق همدیگه رواس.دوم اینکه امام زمان پیش خدا جایگاهشون مشخصه.معلومه که خدا زودتر اجابت میکنه.بلاتشبیه مگه پدرو مادر همه بچه هاشونو به یه اندازه دوست ندارن؟ولی ممکنه درخواست یکی از بچه هارو از بقیه زودتر اجابت کنن.امام زمان که دیگه حجت خدا بر روی زمینن معلومه دعاشون اجابت شده س

مگه خدا همه بندهاشو قد هم دوس نداره؟؟ خب خودمون دعا میکنیم واسه مشکلاتمون چرا دیگه ب یکی دیکه رو. ب ...

نه کی گفته همه ارزششون پیش خدا مث همه؟؟؟!!!

دعای امام زمان با دعای شما فرقی نداره؟؟؟!!!!

حق را بشناس تا پیروان حق را بشناسی.

ببین  شما وقتی کارت پیش کسی لنگه و آن هم کارت با حرف خودت راه نمیندازه میای یه واسطه می‌بری پدر  که آن نمیتونه حرفش را رد کنه می‌بری تا کارت درست بشه امام زمان یا هر معصوم دیگه چون پیش خدا عزیزترین هستند ما واسطه بین خودمون و خدا قرار میدیم برای رسیدن به نیازمون

اللهم اجعلنی عندک وجیهأ بالحسین علیه السلام فی الدنیا و الاخرت.                                                اللهم عجل لولیک الفرج