2777
2789
عنوان

شنوایی نوزااد ده روزم

227 بازدید | 22 پست

خانما من ده روزگیش  بردم سنجش شنوایی مشکلی نداشت..بعد الان یه ماهشه..هرچقدر صداش میکنم و جغجغه مییگیرم کنارش..صدای بلندم توی خونه باشه عکس العمل نشون نمیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرحله دوم سه ماهگیشه

شاید حساس شدی ،به من تازه تذکر دادن تو بیمارستان که ممکنه تو گوشش مایع باشه یک ماهگی دوباره بیارش، انقدر حساس شدم رو این موضوع، یکسره امتحان میکردم، صداهای آنچنانی بالا سر ش در میاوردمش ،شوهرم همش دعوام میکرد ،،الان یع طوریه اتاق بغلی کسی پچ پچ کنه میفهمه سریع پیدلش میشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
شاید حساس شدی ،به من تازه تذکر دادن تو بیمارستان که ممکنه تو گوشش مایع باشه یک ماهگی دوباره بیارش، ا ...

توی چند ماهگی شنید صداهارو؟؟؟صدای بلند بالاسرش درمیاوردی عکس العمل نشون میداد؟

توی چند ماهگی شنید صداهارو؟؟؟صدای بلند بالاسرش درمیاوردی عکس العمل نشون میداد؟

از هر چند بار یه بار عکس العمل نشون میداد برای همین خیلی نگران میشدم ،ولی امکلر واسه نوزاد طبیعی بوده این حالت 

از هر چند بار یه بار عکس العمل نشون میداد برای همین خیلی نگران میشدم ،ولی امکلر واسه نوزاد طبیعی بود ...

منم ده روزگیش که بردم  سنجش گفت مشکلی نداره..

ولی موندم چرا عکس االعمل به صدا نداره

از هر چند بار یه بار عکس العمل نشون میداد برای همین خیلی نگران میشدم ،ولی امکلر واسه نوزاد طبیعی بود ...

عزیزم یسوال دیگه..نوزادا کلا بالاتنشون نسببت به پایین تنشون بلندتره؟؟؟نوزادم پاهاش کوتاهتره نسبت به بالاتنش.

منم ده روزگیش که بردم  سنجش گفت مشکلی نداره.. ولی موندم چرا عکس االعمل به صدا نداره

نگران نباش فقط چک آپ بعدی و حتما ببر،تا خیالت راحت شه ،ببین منم همش نگران بود چرا تلفن زنگ میزنه بیدار نمیشه  مثلا ،در صورتی که الانم همینه، خیلی مواقع که خیلی خسته اس یا تازه خوابیده با زنگ تلفن بیدار نمیشه ،ولی کافیه دو ساعت خوابیده باشه تلفن زنگ بخوره سریع میپره پا‌میشه