2777
2789
عنوان

کیا ب صدای ملچ وملوچ حساسن

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیییلی بدم میاد.حتی از صدای برخورد قاشق با دندون هم متنفرم.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

من 😤😤😤😤😤😤

یادمه سر کنکور ی مراقب بالا سرم ادامس میجوئید نتونستم کنترل کنم تذکر دادم 

الانم ببینم کسی حتی بد چیزی رو میخوره تذکر میدم چه برسه صدا 

اخه بعضیا معتقدن این ملچ ملوچا اشتها برانگیزه🤢🤢🤢🤮

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

خدای من خداااااااای من این چ تاپیکیه آخه

نصفه شبی روح و روانم بهم ریخت دختر😂😂

یعنی انقد ک از بد غذا خوردن و پر سروصدا غذا خوردن بدم میاد از چیز دیگه ای بدم نمیاد

کسی جلوم بد غذا بخوره اشتهام کور میشه و دلم میخواد تا ابد قطع رابطه کنم😂😂

وای وای

من فقط میخوام اون لحظه برم

دیوونه میشم

فقط وقتی ک خودمم مشغول خوردن. باشم زیاد چیزی حالیم نمیشه

ولی مامان بابامم پیرن طفلکیا هردو ملچ مولوچی ان قربونشون برم😁 فقط میخوام برم تو دیوار😁

Dance me to the end of Love...

من ی پسرعمه داشتم ازم دوسال کوچیکتر بود

۵    ۶   سال پیش جفتمونم بچه بودیم دم گوشم داشت بادوم میخورد هی گفتم نکن باز کار خودشو میکرد اخر سر یدونه محکم خوابوندم زیر گوشش

۲۰ روز پیش تو سن ۱۶ سالگی فوت کرد  

عذاب وجدان گرفتم کاش نمیزدمش

من 😫یه هم اتاقی داشتم بسیار خوشتیپ و خوش صخبت  و خوشکلاس بود  ولی وای امون از وقت ناهار و شام 😱😱😱چنان ملچ و ملوچی راه مینداخت، با دستش سالاد بر میداشت میریخت تو بشقابش، یه وضع بدی مینشست سر سفره، ماستو با انگشت میخورد😨😨😨 شاید باورتون نشه اما اتاقمو عوض کردم به خاطرش. بقیه هم کلافه بودن از غذا خوردنش