2777
2789
عنوان

کیا ب صدای ملچ وملوچ حساسن

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 42 پست
فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده😂😂من با اینکه آدم خشنی نیستم اما اون لحظه با تمام وجودم دوس دارم بزن ...

بخدا انقدر تواین سالها بعد ازدواج حرص خوردم ک نگو یعنی بزور خودمو نگه میدارم

اکثر وقتام اصلا باهم غذا نمیخوریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا توروخدا بهم راهکار بدید واقعا چکارکنم 

اونکه عوض بشو نیست وقبولم نداره کارش اشتباست

خودمم بدترش کردم 

چند سال پیش ی مقاله خوندم نوشته بود ایناییک حساسن ب صدا ی مشکلی دارن ک اینجور صداها واسشون خیلی خیلی بلندتر از بقیه ادما شنیده میشه وازاردهندست

خلاصه گفته بود باید مراعات حالشونو بکنید و..

بهش نشون دادم بجای اینکه بهتر ش بدتر شد حالا نیگه دیدی گفتم توبیماری

ولی یادمه اوایل نامزریمون خواهرشوهرم میدونس من بدم میاد دراز کشیده بودم تو اتاق اومد نشست بالاسرم خیارو همونجوری ملچ و ملوچ میخورد پاشدم چپ چپ نگاش کردم خندید😐😑مریض😑😐

🤔
پرسروصدا بودی یا حساس ب صدا چطور تغییر کردی

حساس به صدا یعنی بگم حاضر بودم غذا نخورم ولی صدا نشنوم،دیوونه میشدم،بعدش تمرکز کردم هربار هرکجا سرسفره حواسمو پرت میکردم انقد کار کردم رو ذهنم الان سرسفره کامل حواسم به غذا و بچس

🤔
حالا توروخدا بهم راهکار بدید واقعا چکارکنم  اونکه عوض بشو نیست وقبولم نداره کارش اشتباست خودم ...

لج کرده فعلا.یه مدت چیزی نگو و تحمل کن شاید درست شد.هروقت ملچ ملوچ کرد اخم کن ولی هیچی نگو.شاید اصلاح کنه اینکارشو

وای منم متنفرم گاهی شوهرم واسه مسخره بازی اینجوری میکنه ک اذیتم کنه😑من روخیلی صداهاحساسم و دیوونه میشم😁مثلا اینکه قاشق رو به ته قابلمه بکشن وچیزی رو باسیم طرفشویی تمیز کنن..انگار قلبم ازجاکنده میشه و حس میکنم دندونام درد گرفتن😞😓

ازهمه بدتر این آلارم گوشیشه یساعت زودتر میذاره که بیدارشه صبح 😑😑😑اون همونجور میخونه تازه ازاین اهنگای شاد😢بعد یساعت پامیشه هرچی من میگم قطعش کن نمیفهمه باز ازش ک بعد میپرسم میگه من حال میکنم صبح زود اون اهنگ میخونه حالا اصلا متوجه نمیشه ها 😠😠😠😠😠😠😠