طرز تهیه سوپ قلم خوشمزه را کی بلده؟چقدر طول میکشه آماده بشه.
وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
واای هوس کردم دوست دارم ابگوشت بزارم با قلم و سیب زمینی...کنارش هم دوغ و ترشی و پیاز
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
عزیزم،،،حتما سوپ جو درست کن با هویج زیاد یه بشقاب بخوره سریع خوب میشه
ممنونم.😍😍جو پرک یا جو پوست کنده؟
سلام گلم راجب رژیم پروتئین توضیح میدی؟؟من از۱۰۶رسیدم ب ۸۹ الان میخوام تا تیر بشم ۷۷ میشه کمکم کنی ...
یک هفته است.صبحانه یک یا دو عدد تخم مرغ آبپز.ناهار گوشت یا مرغ و یا ماهی آبپز یا کبابی با سالاد فصل و نصف لیوان آب کرفس.بعدازظهر نصف موز.شام هم مثل ناهار فقط آب کرفس نیست و میتونی رو سالاد آبلیمو طبیعی بریزی.فقط اگه ناهار مثلاً مرغ خوردی شام گوشت بخور یا برعکس.