2777
2789
عنوان

سوپ قلم خوشمزه😋😋😋

1225 بازدید | 9 پست

طرز تهیه سوپ قلم خوشمزه را کی بلده؟چقدر طول میکشه آماده بشه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

قلم بزار تو زود پز با پیاز ونمک و فلفل و زردچوبه با جو پوست کنده و جعفری واژه و هویج و کمی حبوبات خیلی خوشمزه میشه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

واای هوس کردم دوست دارم ابگوشت بزارم با قلم و سیب زمینی...کنارش هم دوغ و ترشی و پیاز

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرمه سبزی قلم خیلی خوشمزه ست

شوهرم مریضه چندروزه چیزی نخورده میخوام سوپ قلم درست کنم.😢😢

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
شوهرم مریضه چندروزه چیزی نخورده میخوام سوپ قلم درست کنم.😢😢

عزیزم،،،حتما سوپ جو درست کن با هویج زیاد یه بشقاب بخوره سریع خوب میشه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
عزیزم،،،حتما سوپ جو درست کن با هویج زیاد یه بشقاب بخوره سریع خوب میشه

ممنونم.😍😍جو پرک یا جو پوست کنده؟

سلام گلم راجب رژیم پروتئین توضیح میدی؟؟من از۱۰۶رسیدم ب ۸۹ الان میخوام تا تیر بشم ۷۷ میشه کمکم کنی ...

یک هفته است.صبحانه یک یا دو عدد تخم مرغ آبپز.ناهار گوشت یا مرغ و یا ماهی آبپز یا کبابی با سالاد فصل و نصف لیوان آب کرفس.بعدازظهر نصف موز.شام هم مثل ناهار فقط آب کرفس نیست و میتونی رو سالاد آبلیمو طبیعی بریزی.فقط اگه ناهار مثلاً مرغ خوردی شام گوشت بخور یا برعکس.