2777
2789
عنوان

پدرم 40 روزه فوت کرده..بنظرتون کار من اشتباه بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 42 پست

مادرشوهرت و خواهرشوهرت نباید برن عروسی؟ 

خدا پدرتو بیامرزه. 

من اصلا درک نمیکنم چرا اونا بخاطر شما جشن نرن، چون توو خونشون زندگی میکنی نباید برن؟؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
وا چی ربطی داشت .پدر شوهرش ک مرد .مادررش بره عروسی   .اخه شوهرش ک نرفته .وا

بخاطر دومادش میره بنظرت؟؟؟

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ب همه فامیل گفتیم تو مجلس چهلم... ولی نمیدونم چرا من دلم راضی نشد 

بچه ها حتی بعضیاشون راس میگن 40روز گذشته ولی برا من انگار همین دیروزه..حتی باورمم نشده.. نمیدونم اصلا چی کنم ..😳😳😳😳

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉
آره ب همه فامیل گفتیم تو مجلس چهلم... ولی نمیدونم چرا من دلم راضی نشد  بچه ها حتی بعضیاشون راس ...

خدايي كار بدي نكردن كه بخواي ناراحت شي

واسه خودت حرف و دردسر درست نكن

يه جوابي ميدن، بدتر نمك رو زخمت ميشه، تا عمر داري يادت نميره

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

میدونید یکیم برا چی من تند رفتم

چن ماه پیش شوهرخواهر خودش فوت کرده بود... چن روز مونده بود ب چهلشم ک من خونه خودم اهنگ گوش میکردم همچین اومد تو ک چرااااا باز کردی مگه نمیدونی عزاداریم و این حرفا..درضمن لازم ب ذکره ک ایشون باهم قهر بودن و تازه باهم آشتی شده بود..چرا اون عزیز شده بود براش

من فردا یکماهه بابام مرده مادرشوهرم حتی زنگم نزده بهم باورت میشه؟حتی پسرمم مرد نیومد پیشم

متاسفم  

اون ديگه ادم نيست

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
من فردا یکماهه بابام مرده مادرشوهرم حتی زنگم نزده بهم باورت میشه؟حتی پسرمم مرد نیومد پیشم

خدا پدرتونو رحمت کنه گلم...

واقعا متاسفم

نمیدونم بعضیا چرا اینجورین.. من کینه ای نیستم ولی یادم نمیره

خدا پدرتونو رحمت کنه گلم... واقعا متاسفم نمیدونم بعضیا چرا اینجورین.. من کینه ای نیستم ولی یادم نم ...

منماز روزی ک پسرم مرد جاری و مادرشوهر و بقیه اقوام نیومدن پیشم مستقیم هرکی میمیره و من نمیرم گلایه میکنن میگم مگه پسرمن مرد اومدین ک من بیام؟