2777
2789
از همین میترسم که دیگه سینهامو نگیره خیلی از شیرخشک بدم میاد 

اگه دادی بهش شاید عادت کرده 

ولی با شیر افزا 

رازیانه شیرتو زیاد کن منم شیرم کم بود 

تا 6ماه زور زدم دادم از اون به بعدم هم کمکی غذا بهش میدا م هم شیر خودم

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پنج ماهشه چرا غذای کمکی رو شروع نکردی؟؟

کدو حلوایی ابپز یا بخار پز 

فرنی ارد برنج 

حریره بادام

همه ی اینها رو می تونی از ۴ ماهگی به بچت بدی

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 
تو چیکار کردی پس؟؟ نه بابا زمین و زمان و بهم میدوزه گرسنه بمونه

هیچی دیگه مجبور شدم شیرخشک بدم بهش، بعد هم شیر خودم اینقدر کم بود که دیگه قطع شد  بچم شیرخشکی شد.....همش به خودم لعنت میفرستم که اون روزا چرا شیرخشک بهش ندادم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
چون پسره رازيانه نبايد زياد بخوري. اشتباه نكن شير خشك بد نيست اگر توان ماليش رو داري بده شك نكن

اهان نه بابا اوضاع همه خرابه ولی براش خریدم اگه گریه کنه شیرمو نخوره میدم بهش

من شب ها به بچه ام یک شیشه و گاهی وقتا ظهر هام هم یک شبشه به بچه ام شیر خشک میدادم تا ۹ ماهگی که بچه ...

اين بهترين كاره.ما مامانها كه خودم هم از اون دسته ام فكر ميكنيم اگر شير خودمون رو نديدم كامل حق مادري رو ادا نكرديم و هيچ كاري نكرديم حاضريم شيره جونمون رو بديم حتي اگر فايده هم نداشته باشه فقط صرفاينكه داريم ميديم.

ما ملت حسينيم