خدا از دهنتون بشنوه اخه پرید های خیلی نامنظم دارم ۴ ماهه پرید نمیشم حامله همنیستم
عزیزم دقیقا یکی از نزدیکانم ۴ ماه پریود نشده بود بعد ماه بعدش فهمید بابی بی چک حامله رفت دکتر دید یه ماه سن حاملگیش اما بیشتر از ۴ ماه پریود نشد.کلا مثل شما پریودیش بشدت نامنظم بود با اینکه پریود نشد و تخمک گذاری نداشت اما خدا خواست و بدون پریودی تخمکش ازاد شد و داد بی خیال باش
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
خیلی امیدوارم کردی ممنون عزیز دلم این انیدواری و خیر صد برابرش به زندگی خودتون برگرده
خواهش میکنم کاری نکردم اصلا حاملگی به این چیزانیست فقط خواست خدا ست خیلی اطرافم دیدم.یکی ۴ماه حامله بود اما پریود منظم هم میشد و خبراز بارداریش نداشت حتی هرماه امپول میزد باردارنشه کیستم داشت حالا.یکی ام دیدم باقرص اورژانسی باردارشد و...برای منم دعاکن
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️