2777
2789
عنوان

گل دخترای کنکوری

191 بازدید | 34 پست

خسته درس خوندن نباشید.من نظام قدیمی ام.بنطرتون امسال نظام جدید بدم یا قدیم؟دیر نیست از الان شروع کنم؟؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی هزینه هارو تامین کنی و خووووب درس بخونی نظام جدید چون حجم درسا کمتر و اسون دره در غیراینص ...

اخه منابع نظام قدیم رو هم ندارم باید تهیه کنم درهر صورت

سلام💗نظام قدیم پارسال کنکور دادی؟مطالب تقریبا یادته؟😟

نه من دانشجو ام و الان شدیدا دلم میخواد دوباره کنکور بدم و چند سال هم فاصله افتاده

کلاس زیستم باید بری یا دی وی دی ببینی یکم ریسکیه ،فوقش سال بعد ترش دوباره کنکور بده

شما کنکوری ای؟کتاب تست خوب برای زیست تجربی چیه؟

اخه منابع نظام قدیم رو هم ندارم باید تهیه کنم درهر صورت

اگه هدفت رشته خفنیه برو نظام جدید بگیر چون تو داری دیر شروع میکنی ممکنه امسال نشه و سال بعدم دیگه کنکور فقط نظام جدیده، اگه فقط میخای بری امسال دانشگاه همون قدیمو بخون که بلدی

شنیدم نظام جدید اسونتره و یک سری مطالب حذف شده اخه

من نظام جدیدم ولی خب اونم سختی خودشو داره فارسی,شده کلمات زیست ,فک کنم عربی و زبان هم تغییر کرده عزیزم شما سوالتو از یه مشاور بپرسی بهتر راهنماییت میکنه